Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Στόχος η πεντάδα» λέει ο Πιπίνης του Αστέρα

«Στόχος η πεντάδα» λέει ο Πιπίνης του Αστέρα

Η είσοδος του Αστέρα Τρίπολης στην πεντάδα της Σούπερ Λιγκ είναι ο βασικός στόχος για τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Χρήστος Πιπίνης στην χθεσινοβραδινή εκπομπή της Nova, «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για το ξεκίνημα του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον Σάκη Τσιώλη και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Για το ματς με την Καλλονή: «Ήταν ένα ντέρμπι με την Καλλονή. Ήταν πάνω από εμάς στη βαθμολογία όμως με τη νίκη καταφέραμε να τους προσπεράσουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία πολύ δεμένη ομάδα η Καλλονή με πολύ καλή αμυντική τακτική.

Μας βοήθησε το γεγονός ότι έμειναν με δέκα παίκτες από νωρίς. Πιστεύω ότι θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους στη συνέχεια. Είναι μία σκληρή ομάδα και χαρακτηριστικό της είναι το σκληρό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Πιπίνης.

Για το ξεκίνημα του Αστέρα στο πρωτάθλημα: «Το καλό με τον Αστέρα είναι ότι ξεκινάει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και όχι να κάνει τον κομπάρσο σε αυτό. Με την περσινή χρονιά δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Στόχος για φέτος είναι η πεντάδα σίγουρα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να κατακτήσουμε ένα Κύπελλο».

Για την αποχώρηση των Περόνε και Σανκαρέ: «Σίγουρα η ομοιογένεια είναι ένα πολύ σημαντικό προσόν για κάθε ομάδα. Η αποχώρηση των  Περόνε και Σανκαρέ φάνηκαν, όμως ο προπονητής ξέρει να δουλεύει την ομάδα και να «κρύβει» τα κενά που άφησαν οι δύο παίκτες».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας έχει πολύ καλούς ξένους: «Το σκάουτινκ της ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έρχονται ξένοι  παίκτες οι οποίοι είναι πολύ καλοί και μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Νομίζω ότι ο Αστέρας έχει ένα πολύ καλό σύνολο».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Αστέρας στο παιχνίδι του: «Σημαντικό είναι η ομοιογένεια στην άμυνα. Πιστεύω ότι η ομάδα από τη μέση και μπροστά παίζει πολύ καλά. Η άμυνα μας βελτιώνεται συνέχεια και πιστεύω ότι όσο περνούν οι αγώνες θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Δεν αγχωνόμαστε για τα αποτελέσματα, γιατί θα έρθουν».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η πειθαρχία. Βέβαια όταν έχει να κάνεις με άντρες ποδοσφαιριστές δεν είναι εύκολο να επιβάλεις την πειθαρχία».

Για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Μας αρέσει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν φοβόμαστε κανέναν. Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχουμε θα ξεκαθαρίσουν και οι στόχοι της ομάδας».

Για την αψιμαχία με τον Σιδεράκη: «Είναι μία φάση από αυτές που δεν πρέπει να υπάρχουν στα γήπεδα. Και από μέρους μου και από πλευράς του Σιδεράκη δεν ήταν σωστή κίνηση. Δε νομίζω ότι έπρεπε να δεχτώ κόκκινη κάρτα. Νομίζω ότι η κίτρινη που δεχτήκαμε και οι δύο ήταν η πιο σωστή απόφαση. Πρέπει να συγκρατούμε τα νεύρα μας. Είναι μία φάση που δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν ήταν πέναλτι και για αυτό δεν ζήτησα κάτι».

Για τον κόσμο: «Είναι ένα στοίχημα για εμάς ο κόσμος. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Είναι μία ομάδα που διαφημίζει την Αρκαδία στην Ελλάδα και την Ευρώπη και τους ζητάω να μας στηρίξουν και εκείνοι. Έχουμε ένα πολύ καλό γήπεδο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...