Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Kos Youth Festival 2022 | Μεγάλος νικητής ο Αστέρας Τρίπολης! (εικόνες)

Kos Youth Festival 2022 | Μεγάλος νικητής ο Αστέρας Τρίπολης! (εικόνες)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ το τριήμερο τουρνουά Kos Youth Festival που έγινε στο νησί μας με διοργανωτές τον Στέργο Μαρίνο, του Γιάννη Μανούσογλου και τον Σταμάτη Τογρού.

 Μεγάλες ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών, σωματεία απ’ την Ρόδο, η ομάδα της Αστυπάλαιας που έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο και κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα, ο Ξάνθος Πάτμου και φυσικά οι ομάδες του νησιού μας.

Σε μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα έγιναν οι απονομές με την παρουσία του Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, του Επάρχου Κω, Γιάννη Καμπανή, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, της περιφερειακής συμβούλου, Φρίντης Νάκη,  του αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου, Μπάμπη Ναβροζίδη, της εντεταλμένης του Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματίας Κανταρζή και του τοπικού συμβούλου της κοινότητας Ασφενδιού, Σεβαστιανού Παρβέρη.

Ξεχωριστή φυσική ήταν η παρουσία του Σωτήρη Νίνη ο οποίος τιμήθηκε στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού απ’ τον παλιό του συμπαίκτη και φίλο Στέργο Μαρίνο.

Αρχικά τιμήθηκαν οι άνθρωποι που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά και στην συνέχεια οι ομάδες κάνοντας και μια μικρή παρέλαση με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών και να τις χειροκροτεί έντονα.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Κ-12 κατέκτησε η ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Αντίμαχο Κω να είναι η μοναδική ομάδα απ’ τα Δωδεκάνησα που έφτασε σε τελικό και πήρε την 2η θέση.

Ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης ήταν ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι του Ατρομήτου (1-1 κ.δ).

MVP του τελικού της Κ-14 αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Θανάσης Σαββόπουλος, MVP του τελικού της Κ-12 ο Σεραφείμ Γάλλος του ΠΑΟΚ και καλύτερος τερματοφύλακας ο Γιώργος Τεντολούρης του ΠΑΟΚ.

Το βραβείο fair-play πήρε η Κ-14 της Αναγέννησης Ασφενδιού.

Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν και ομάδες της κατηγορίας Κ-10 προσφέροντας αρκετές συγκινήσεις αλλά δεν βρίσκονται στην κατάταξη είναι μια κατηγορία εκτός συναγωνισμού που γίνεται για να γνωρίσουν τα παιδιά ακόμα καλύτερα το άθλημα.

* Kατά την διάρκεια των τελικών χόρεψαν τα κορίτσια απ' την σχολή χορού "Ballerinas and Dreams" ενώ το παρών έδωσε και η φιλαρμονική Ηρακλειδών του Δήμου Κω.

 Η σειρά κατάταξης στην Κ-12 

  1. ΠΑΟΚ 
  2. Αντίμαχος
  3. Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω
  4. Ρόδος
  5. Ατρόμητος
  6. Αρένα
  7. Πάνθηρες
  8. Ορφέας
  9. Αναγέννηση Ασφενδιού
  10. Δόξα Καρδάμαινας
  11. Ανταγόρας
  12. Ξάνθος Πάτμου
  13. Α.Ο Πυλίου
  14. ΠΑΟΚ Κω
  15. Ροδίων Άθλησις
  16. Κολλέγιο Ρόδου

Η σειρά κατάταξης στην Κ-14

  1. Αστέρας Τρίπολης
  2. Ατρόμητος
  3. Ορφέας
  4. Διαγόρας
  5. Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω
  6. Ρόδος
  7. Δόξα Καρδάμαινας
  8. Αναγέννηση Ασφενδιού
  9. ΠΑΟΚ Κω
  10. Α.Ο Πυλίου
  11. Αστυπάλαια
  12. Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω 

https://www.giafkasports.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...