Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΕΚ Τρίπολης - Ποδηλασία | 21 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

ΑΕΚ Τρίπολης - Ποδηλασία | 21 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :« Ευχαριστούμε τους αθλητές μας του τμήματος ποδηλασίας για τα εικοσιένα μετάλλια εκ των οποίων τα έντεκα χρυσά και την ανάδειξη της ομάδας των κορασίδων σε πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα»

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος ,ο υπεύθυνος του τμήματος  καθώς και   ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές του ποδηλατικού τμήματος,  για την ανάδειξη της ομάδας στην 1η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ενώ  συνολικά  κατέκτησαν 11 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ - με την Κωνσταντίνα Φαρφαρά να στέφετε πρωταθλήτρια σε ΟΛΑ τα αγωνίσματα που συμμετείχε κ να κατακτά επτά χρυσά!- 5 ΑΡΓΥΡΑ  ΚΑΙ 5 ΧΑΛΚΙΝΑ στο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ που πραγματοποιήθηκε στις 06 και 07/05/2022 στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Γι’ άλλη μια φορά μας κάνατε περήφανους!

Επίσης συγχαίρουμε τους γονείς των αθλητών μας και τους προπονητές μας ΓΙΑΝΝΙΩΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και ΦΑΡΦΑΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...