Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκίνηση για το "Μουσείο" της ΑΕΚ Τρίπολης - Τιμήθηκαν οι Μικρασιάτες που ήρθαν στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)

Συγκίνηση για το "Μουσείο" της ΑΕΚ Τρίπολης - Τιμήθηκαν οι Μικρασιάτες που ήρθαν στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Κυριακή (5/6/2022) ο Αγιασμός και εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της ΑΕΚ Τρίπολης, στο γήπεδο «Αναστάσιου Μουκάκη» στην Κάρτσοβα.

Ο Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος μετέφερε τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου για το νέο αυτό έργο απόδοσης τιμής και σεβασμού στους Μικρασιάτες δωρητές και ευεργέτες της ΑΕΚ Τρίπολης.

TENNIS7

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να γίνει ο νέος εκθεσιακός χώρος. «Είναι ένα πολύ μικρό δείγμα αυτών που έχουμε διότι δεν χωρούσαν όλα. Ευχαριστώ τον κ. Σκαντζό για την παρουσία του και την προσπάθεια αυτός ο χώρος να βελτιωθεί. Ευχαριστώ τoν Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη διότι με τη συμβολή του έγινε αυτός ο χώρος. Ευχαριστώ τον Τίμο Κατσίπο που αν και Παναθηναϊκός βοήθησε σημαντικά την ΑΕΚ Τρίπολης.»

TENNIS2

Στη συνέχεια έγινε μια ιδιαίτερη αναφορά στο τμήμα τένις και ειδικά στον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και την Θεοδώρα Σταθούλη που έχει αναλάβει ένα πρόγραμμα εθελοντισμού για δότες μυελού. Αναφορά έγινε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον προπονητή κ. Γούνη.  

TENNIS5

Κατόπιν, ο κ. Βαλασόπουλος ευχαρίστησε τον Σταύρο Κουκάκη και τον Γιάννη Σμυρνιώτη, δύο ανθρώπους του αθλητισμού, αλλά και τον Προεδρο του Συλλόγου Φιλικών Νίκο Τσιαμούλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός μίλησε για τη συνεργασία με τον Δήμο και είπε ότι πρόκειται για σημαντικά πράγματα για την πόλη. Το γήπεδο εξυπηρετεί όλες τις ομάδες της περιοχές, ό,τι γίνεται είναι καλό για την πόλη. Εύχομαι να συνεχίσουν αυτές τις προσπάθειες.

TENNIS SKANTZOS

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για αυτή την πρωτοβουλία, ήταν μια οφειλόμενη τιμή, στα 100 χρόνια από την Μικροαστική Καταστροφή. Τιμούμε τους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν και ήρθαν εδώ και κατάφεραν να προκόψουν και συνέδραμαν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Φέτος, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Σύλλογο Φιλικών και την Περιφέρεια θα προσπαθήσουμε να αποτίμουμε την οφειλόμενη τιμή. Ελπίζω ότι φέτος το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τα γήπεδο Φιλικών έτσι ώστε τα παιδιά μας να αγωνίζονται σε αξιοπρεπείς συνθήκες.

TENNIS644

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Καγιάννης δώρισε την επετειακή φανέλα του συλλόγου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στον Επίσκοπο κ. Θεόκλητο.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιάννης Νίκου δώρισε την αντίστοιχη φανέλα στον ανιψιό του Αναστάσιου Μουκάκη.

TENNIS8

Ακολούθησαν πλακέτες που δόθηκαν στον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, στον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ ΑΕΚ Τίμο Κατσίπο.

TENNIS9

Τη συγκίνησή του εξέφρασε ο κ. Κατσίπος και τόνισε ότι η ΑΕΚ Τρίπολης είπε ότι είναι ένας σύλλογος που υπηρετεί τη νεότερη ιστορία της πόλης μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...