Έρχονται καλά νέα για το κολυμβητήριο της Τρίπολης!

Ένα πρόβλημα στατικότητας και κατ' επέκταση ασφάλειας, έχει "μπλοκάρει" το έργο ενεργειακής αναβάθμισης στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης, το οποίο παραμένει κλειστό για λόγους ασφαλείας.
Η δημοτική αρχή Τζιούμη έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για το έργο στατικής επάρκειας το οποίο αναμένεται να κοστίσει 400.000 ευρώ περίπου.
Για το θέμα αυτό έχουν γίνει σειρά συναντήσεων και επαφών για να μπορέσουν να εξασφαλιστούν τα χρήματα από κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Αυτό που προκύπτει και επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος είναι ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε καλά νέα, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε πολύ κοντά στο να εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα χρήματα και να δρομολογηθεί το συνολικό έργο το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα επιτρέψει στο κολυμβητήριο να επαναλειτουργήσει.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr