Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Φιλικών | Υπογράφτηκε σύμβαση Περιφέρειας και Δήμου Τρίπολης

Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Φιλικών | Υπογράφτηκε σύμβαση Περιφέρειας και Δήμου Τρίπολης

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Τρίπολης, για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών.

Η σύμβαση, την οποία εκ μέρους του δήμου υπέγραψε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, είναι προϋπολογισμού 205.000 ευρώ εκ των οποίων τα 145.000 καλύπτει η Περιφέρεια από πιστώσεις ΚΑΠ και τα υπόλοιπα 60.000 ο Δήμος Τρίπολης από ίδιους πόρους.

Ο περιφερειάρχης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού, τόνισε την εξαιρετική συνεργασία με τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας, από τον οποίον -όπως σημείωσε ο Π. Νίκας- η Περιφέρεια αναμένει την μελέτη για την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς Τρίπολης.

“Το ποσοστό 25% που αποδίδουν προς τις Περιφέρειες οι δήμοι από τις λαϊκές αγορές επιστρέφει σε αυτούς, για έργα αναβάθμισης των ζωτικών αυτών σημείων κάθε πόλης” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    05:39 Ναι αυτό που χρειάζεται είναι ένας στεγασμένος χώρος διαρρυθμισένος για λαϊκή αγορά. Αρκεί να μην διαλύσουν και πάλι τα στέγαστρα οι λαϊκατζήδες όπως είχε γίνει και με τα κιόσκια που υπήρχαν κάποτε στο χώρο της πλατείας Βαλτετσίου που απ' ο,τι φαίνεται ενοχλούσαν κάποιους και σιγά-σιγά τα ξήλωσαν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 05:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Στεγασμένος χώρος για λαϊκή αγορά σε άλλο σημείο της όμως και όχι σε μια κεντρική πλατεία.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 05:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι αναβάθμιση χρειάζεται η Πλατεία Βαλτετσίου; Μια χαρά είναι. Επίπεδος, ενιαίος διαγραμμισμένος χώρος που ο κάθε πωλητής τοποθετεί τον πάγκο του. Αυτό που χρειάζεται είναι μια αστυνόμευση για να τηρούνται οι ισχύοντες κανονισμοί όσον αφορά τον χώρο που καταλαμβάνει ο κάθε πάγκος και αν οι διάδρομοι που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ των πάγκων για να περνάει ο κόσμος είναι ελεύθεροι από κλούβες. Γίνεται κάποιος έλεγχος γι' αυτά και από ποιόν; Προσέξτε μην φτιάξετε τίποτα παραπήγματα και κάνετε μια πλατεία σε κεντρικό σημείο της πόλης γύφτικο τσαντίρι. Αυτό που χρειάζεται η πόλη είναι έναν στεγασμένο και ανάλογα διαρρυθμισμένο χώρο για λαϊκή αγορά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...