Στα όρη των Λαγκαδίων ο ΣΑΟΟ!
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ] εξορμά στα όρη των Λαγκαδίων. Θα γίνουν δύο πορείες σε ένα πανέμορφο τοπίο της αρκαδικής γης, με εξαιρετική θέα προς τον κάμπο της Ηλείας και το Ιόνιο πέλαγος. Και οι δύο πορείες θα καταλήξουν στο ‘’κρεμαστό χωριό’’, το χωρά των ξακουστών μαστόρων της πέτρας, γενέτειρα των Δεληγιανναίων, κηρυγμένο παραδοσιακό οικισμό, τα πετρόχτιστα Λαγκάδια.
Α’ πορεία: Kρυόβρυση [1200 μ.] – Αλώνια – Αράπη – Λαγκάδια [980 μ.]. ‘Ωρες: 3, κατηγορία: Α.
Β’ πορεία: Κρυόβρυση [1200 μ.] -- Αλώνια – κορυφή Πέντε Αδέλφια [1334 μ.] – Λαγκάδια. Ώρες: 4.30, κατηγορία: A +.
Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 π. μ. της Κυριακής, από την πλατεία Κολοκοτρώνη της Τρίπολης.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710234980, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.saoo.gr.
Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)






