Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένας αμυντικός «σκότωσε» τον Αστέρα στην Τούμπα! (vd)

Ένας αμυντικός «σκότωσε» τον Αστέρα στην Τούμπα! (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ) Οι στημένες φάσεις και το κεφάλι του Μιγκέλ Βίτορ χάρισαν (για μια ακόμη φορά) τους βαθμούς της νίκης στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, χάρη σε δύο κεφαλιές του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού (40' και 57'), ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν ικανοποίησε με το θέαμα τους φιλάθλους στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, αλλά το παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση, νεύρα και δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η ομάδα της Τρίπολης παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 21ο λεπτό, ο Ουρτάδο βρέθηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε λίγο πάνω από την εστία του Χακόμπο.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή ευκαρία στο 37'. Τότε ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να νικήσει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή τον Ερνάντεζ, που έδιωξε δύσκολα με τα πόδια. Οσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεζε, αλλά η άμυνα του Αστέρα άντεχε, για να δώσει πάλι λύση για τους γηπεδούχους μια «στημένη» φάση. Συγκεκριμένα στο 40' ο Μιγκέλ Βίτορ με κεφαλιά νίκησε την άμυνα των φιλοξενούμενων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ξεσηκώνοντας τις κερκίδες.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε δυνατά, πιέζοντας την περιοχή του «δικέφαλου», αλλά και πάλι μια σέντρα και το κεφάλι του Βίτορ έδωσαν τη λύση. Στο 57ο λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Πορτογάλος αμυντικός βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με κεφαλιά τον Ερνάντεζ, διπλασιάζοντας το σκορ, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του Χούουμπ Στέφενς. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και αν ήταν πιο προσεκτικοί, τότε θα είχαν σημειώσει περισσότερα γκολ, με πιο χαρακτηριστική ευκαιρία αυτή που έχασε ο Νίνης στις καθυστερήσεις, σουτάροντας άουτ μόνος προ της κενής εστίας! Ο Αστέρας πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά ήταν πολύ αργά...

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Κίτρινες: Βίτορ, Αθανασιάδη, Λούκας - Κουρμπέλη, Εντό, Σέτι, Πιπίνης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου (69' Τζαβέλλας), Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης (84' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (72' Λούκας).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Ναβάρο, Γκοϊάν, Πιπίνης, Κουρμπέλης (59' Κάφα), Ουσέρο, Εντό (74' Χουάνμα), Πολ (68' Καράσκο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Σέτι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...