Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βράζουν» στη Μελιγού με τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πανθυρεατικό

«Βράζουν» στη Μελιγού με τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πανθυρεατικό

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας και  την Επιτροπή Διαιτησίας, ο Ερμής Μελιγούς αναφέρει: «Είμαστε ένας σύλλογος που υπηρετούμε τον Πολιτισμό τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εδώ και εξήντα 75 χρόνια, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργούμε τμήματα υποδομής στα οποία γυμνάζονται και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου νεαρής ηλικίας αθλητές.

Φέτος είχαμε την χαρά δέκα (10) από τους μικρούς σε ηλικία αθλητές των τμημάτων υποδομής  να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Δεν χωρά αμφιβολία ότι όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού οφείλουμε να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά στο γήπεδο.

Για να γίνει, όμως, κάτι τέτοιο οφείλουμε όλοι μας να τους προστατεύσουμε από διαιτησίες σαν τις χθεσινές.

Για την ακρίβεια αναφερόμαστε στον αγώνα Πανθυρεατικος-Ερμης Μελιγους και στην αντιμετώπιση του διαιτητή της αναμέτρησης Κο.Πασχου ο οποίος κατά τη γνώμη μας  αλλοίωσε με τις αποφάσεις τους την έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να καταδικάσει την διαιτητική συμπεριφορά του Κο.Πασχου.              

Για όλα αυτά αλλά και για την εν γένει αντιμετώπιση της ομάδας μας από την διαιτησία του εν λόγω αγώνα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε υγιή φίλαθλο είτε της δικής μας είτε της αντίπαλης ομάδας. Ακόμα πλέον υπάρχει και βίντεο του αγώνα που αποδεικνύει τα λεγόμενα μας.

Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσουμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα δεχθούμε καμία ανάλογη αντιμετώπιση από κανέναν και θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας μας, ενώ όλοι οι υπαίτιοι τέτοιων περιστατικών θα μας βρίσκουν απέναντι τους.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...