Ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα του Πήγασου

Ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα του Πήγασου Άστρους με σκορ 82-57. Η επιστροφή στην Γ´ εθνική δεν συνδυάστηκε με νίκη αλλά η ομάδα πάλεψε παρά την σημαντική απουσία του Milic αλλά και την απενεργοποίηση του βασικού ψηλού μας, Κιουρτζίδη, ο οποίος φορτώθηκε πολύ γρήγορα με αμφισβητούμενα φάουλ.
Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι στην έδρα μας την Κυριακή (16/10) εναντίον του πολύ δυνατού ΚΑΟΚ.
Δεκάλεπτα: 16-13, 38-25, 60-43, 82-57
Νήαρ Ήστ (Καραμπάς, Σκέντζος): Κουπίδης 15(3),Τσέλιος 13(2),Γιανναλέτσος 12, Αουτερβάαλ 10(2), Καψάλης 9(1), Δημητρίου 6, Τηλιόπουλος 6(2), Αγγελόπουλος 4, Φουστέρης 4, Μπάρμπας 2, Νικολαΐδης 1, Οικονόμου.
Πήγασος (Γεννιάς): Μαντίκος, Ταβάνι 5(1), Κοκκόρης 3, Κοψαύτης 18(2), Αντωνάκης 6(2), Διαμαντόγιαννης 8, Μαυριάς 7(1), Σέπος 4, Μεσίνης 2, Κιουρτζίδης 4, Καρράς , Πασολάρι.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την είσοδο ατόμων στο γήπεδο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί και να διαταχθεί η εκκένωση του γηπέδου. Έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας το γήπεδο εκκενώθηκε και συνεχίστηκε ο αγώνας.
Την αποστολή της ομάδας την συνόδευσαν προληπτικά, ως την έξοδο της πόλης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους οποίους και ευχαριστούμε.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν και στήριξε όσο μπόρεσε την προσπάθεια της ομάδας μας!
Σχετικά Άρθρα
- Ομόφωνο "όχι" από τη Βόρεια Κυνουρία στο λουκέτο για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Άστρος
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: "Τα σκουπίδια σε ρέματα και χείμαρρους, ενισχύει τον κίνδυνο πλημμυρών και επιβαρύνει το περιβάλλον"
- Πρόγραμμα δακοκτονίας | Δολωματικός ψεκασμός σε Ξηροπήγαδο, Πραστό, Πλάτανο και Άγιο Ανδρέα
- Κίνημα Δημοκρατίας Πελοποννήσου | "Καύση απορριμμάτων, κάψιμο της υγείας και του δημόσιου χρήματος"
- Κώστας Τζιούμης: “Τοποθετούμε και άλλους 250 νέους κάδους στην Τρίπολη και στα χωριά μας” (vd)