Φοβερό ματς με 7 γκολ και νίκη για την Κ19 του Αστέρα!

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 3-4 της αντίστοιχης του Ατρόμητου σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.
Οι Αρκάδες κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ των γηπεδούχων μετά απο εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου. Ο Ατρόμητος πολύ γρήγορα, στο 9' έκανε το 1-1 όμως ο Καλλαντζή, στο 15ο λεπτό με κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στους κιτρινομπλέ.
Με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλντι στο 30' και ενα ακόμη γκολ στο 50' οι γηπεδούχοι πήραν προβάδιμα με 3-2. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο 65ο λεπτό με κεφαλιά απο τον Λάσκαρη και στο 75ο με κεφαλιά του Καραγλάνη αυτή τη φορά ανέτρεψε το σκορ και πήρε την νίκη με 3-4.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Γραμματικάκης, Καπέρδας, Χριστόπουλος, Λάσκαρης, Παπαδόπουλος (46' Καραγλάνης), Ζουγλής, Παπαδημητρίου, Καλλαντζή (60' Παπαδόπουλος Α.), Κεδίκογλου (70' Θωμάϊ), Ρουμπιές (60' Ρουμελιώτης), Καλουπτσής (46' Μπάτσι)
Tags:
Κ19 Αστέρα,Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: “Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις με εργασίες τσιμεντόστρωσης στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου” (εικόνες)
- Στη Βουλή τα κενά της Αστυνομίας στην Αρκαδία | Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: "Το ποσοστό κάλυψης των οργανικών θέσεων ανέρχεται στο 80,46%"! (vd)
- Κηδεία Μαρίας Γεωργ. Βαρουξή
- Σε ανακοινώσεις προχωρά ο Τζιούμης για την έναρξης έργων έργα ανάπλασης στην πλατεία Κολοκοτρώνη!
- "Ανάμεσα σε δυο ζωές" | Το βιβλίο της Βαρβάρας Πραντάλου παρουσιάζεται στην Τρίπολη