Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ... πέθανε ο 58χρονος Τζιανλούκα Βιάλι

Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ... πέθανε ο 58χρονος Τζιανλούκα Βιάλι

«Όταν διαγνώσθηκα με καρκίνο δεν άρχισα να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη σε εμένα. Θα ήταν υποκριτικό να το πω όταν είμαι απλά ένας στους τόσους ανθρώπους που αρρωσταίνουν. Ήταν κάτι που έπρεπε να περάσω για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ίσως ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Αν ήμουν γενναίος; Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή λέξη. Νομίζω ότι με χαρακτηρίζει επιμονή για να τα καταφέρω. Δεν ξέρω τι σημαίνει γενναιότητα. Μόνο όταν φοβάσαι μπορείς να γίνεις θαρραλέος. Επομένως, αν δεν ξεπεράσεις τον φόβο, πως θα ξέρεις ποιoς είσαι πραγματικά; Έδωσα μια υπόσχεση στον 90χρονο πατέρα μου. Του είπα ότι δεν πρόκειται να πεθάνω πριν από αυτόν και τη μητέρα μου» είχε πει για την πιο δύσκολη μάχη που έδωσε στη ζωή του. 

Πέντε χρόνια πάλεψε σκληρά ο παλαίμαχος Ιταλός άσος, η κατάσταση του οποίου επιδεινώθηκε ττις τελευταίες ημέρες. Πέθανε σε κλινική του Λονδίνου, όπου είχε εισαχθεί για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που είχε. 

Ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών της δεκαετίας του 1990 και ένας από τους σημαντικότερους Ιταλούς ποδοσφαιριστές της εποχής του. 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...