Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός Αθλητικός 'Ομιλος Κωφών '' Μοριάς'' | Τούρκοι οπαδοί μπούκαραν στο γήπεδο - Χάθηκε η πρόκριση στους "4"

Παναρκαδικός Αθλητικός 'Ομιλος Κωφών '' Μοριάς'' | Τούρκοι οπαδοί μπούκαραν στο γήπεδο - Χάθηκε η πρόκριση στους "4"
Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την πρόκριση στους 8 ανάμεσα στην ομάδα του Παοκμοριας και την Istanbul sessizler s.k της Τουρκίας.

Θεωρουσαμε ότι θα καταφέρναμε να προκριθούμε στους 4 της διοργάνωσης. Ωστόσο συνέβησαν πολλα απρόοπτα τόσο από τη διαιτησία όσο και από τους φιλάθλους.

Αρχικά ο διαιτητής δε έδωσε στην μας 3 πελάντι τα οποία ήταν ξεκάθαρα και υπάρχει αντίστοιχο βίντεο. Η δεύτερη παράβαση την οποία ο διαιτητής αγνοησε έγινε στην φάση των πελαντι καθώς 2 φορές ο τερματοφυλακας της αντίπαλης ομάδας βγήκε εκτός της γραμμής του τέρματος.

Ξανα ο διαιτητής θεώρησε ότι αυτό δε αποτελεί παράβαση και η διαδικασία συνεχίστηκε τέλος το πιο σημαντικό είναι ότι σε μια φάση κατά την οποία υπήρχε κίνδυνος να βάλεις Ο ΠΑΟΚΜΟΡΙΑΣ γκολ οι οπαδοί της Τουρκίκης ομάδας εισέβαλαν στο γήπεδο .Αυτό είναι απαράδεκτο καθώς δε υπάρχει παρατηρητής του αγώνας ορισμένες από τον DCL.

Η οργάνωση του DCl πάσχει σε πολλά σημεία και δεν είναι δυνατόν να αφήνει να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις και αμφιβολίες για την έκβαση των αγώνων. Πρόκειται για μια καταφορη αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚΜΟΡΙΑΣ!

Κώστας Παπαδιαμάντης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...