Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο πρώτος επίσημος αγώνας του Αετού Δάρα! (εικόνες)

Ο πρώτος επίσημος αγώνας του Αετού Δάρα! (εικόνες)
Ο Αετός Δάρα F.C., η πιο νέα ομάδα της Αρκαδίας, έδωσε τον πρώτο της επίσημο αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλου Αρκαδίας.
Πρώτος αντίπαλος του Αετού Δάρα ήταν το Κορακοβούνι, ομάδα της Α’ κατηγορίας Αρκαδίας και ο αγώνα διεξήχθη στην έδρα του Κορακοβουνίου, μια έδρα σκληρή και γνωστή για την ένταση που δημιουργούν οι θερμοί φίλαθλοι της Κυνουριακής ομάδας.
Όμως ο Αετός Δάρα F.C. απέδειξε ότι είναι μια ομάδα με ψυχή και δυνατούς παίκτες που αγωνίζονται με ήθος και αγάπη για το άθλημα, αφού στάθηκε ισότιμα και με αξιώσεις απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα της ανώτερης κατηγορίας του τοπικού Πρωταθλήματος.
Η ομάδα των Δαραίων, από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της δημιουργώντας πανικό στην αντίπαλη εστία αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Αν και δέχτηκε γκολ από τους αντιπάλους ισοφάρησε δυο φορές φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ισα.
Η αποβολή του Γιώργου Φιλόπουλου δημιούργησε προσδοκίες στην αντίπαλη ομάδα , που όμως γρήγορα διαπίστωσαν ότι ο Αετός και με 10 παίκτες μπορούσε να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις αλλά και να κατεβαίνει επικίνδυνα στο τέρμα του Κορακοβουνίου
Το 2-2 διατηρήθηκε και στην παράταση κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, όπου και έληξε με 4-3 και με πρόκριση του Κορακοβουνίου στον επόμενο γύρο του κυπέλου.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στους προπονητές που μας απέδειξαν ότι παλεύουν με θάρρος και με καρδιά για την ομάδα. Επίσης πολλά μπράβο σε όλους τους Δαραίους και τους υπόλοιπους φίλους, υποστηρικτές του Αετού, για την δυναμική παρουσία τους στον αγώνα.
Για τον Αετό Δάρα αγωνίστηκαν οι:
-1. Κλαδάς Ιωάννης -2. Παπακώστας Γεώργιος (Τρυφωνόπουλος Άγγελος) -3. Τσαπραλής Αθανάσιος (Ψυχογιός Ηλίας) -4. Ρουμελιώτης Ηλίας – 5.Τσέκος Βασίλειος -6. Νέζος Δημήτριος -7. Ρουμελιώτης Γεώργιος (Μπαρμπάτης Αλέξιος) -8.Φιλόπουλος Πέτρος -9. Παπακώστας Δημήτριος (Νέζος Στέλιος) -10.Φιλόπουλος Γεώργιος -11. Στρέμπας Γεώργιος.

Κείμενο - φωτογραφίες Θοδωρής Τσάμης

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...