Σπηλιόπουλος για τα έργα στο γήπεδο Φιλικών: "Θα μας τρελάνετε, κύριε Σμυρνιώτη; Γιατί καταφεύγετε σε τέτοια ψεύδη;"
Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)
5 σχόλια
-
Μίλησε και ο χαμογελαστός μπέμπης........
Να συγχωρας που εχεις τον μηχανισμό πίσω σου. Αλλιώς δεν θα έβλεπες εξουσία......... -
Ο Λυκουρέντζος τί εχει να πει άραγε που ο Σμυρνιώτης παρουσιάζει ως έργα του σχολεία που προχώρησε ο ίδιος μαζί με τον Κωνσταντόπουλο;
-
Κύριοι και του Τζιούμη και του Σμυρνιώτη ξεχνάτε κάτι βασικό.
Τα έργα , γιά τα οποία τσακώνονται οι παντογνώστες, οι μεν και οι δε είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που κατάφερε ο Τζιούμης.
Απέκτησε την ιδιοκτησία του γηπέδου που κανένας δεν είχε καταφέρει και μάλλον δεν το γνώριζε ο Σμυρνιώτης.
Το μισό γήπεδο ήταν δασική περιοχή.
Μουγκα μπανάνα και εσείς του Τζιούμη εάν δεν γνωρίζετε να μην μιλάτε.
Συγχαρητήρια Δήμαρχε ΤΖΙΟΥΜΗ -
Μονος σου το εγραψες κε Γιωργο;
-
Εμένα μου αρέσουν πολύ το.πως παρουσιάζει το "πρόγραμμα" του ο κ. Σμυρνιώτης. Με φωτογραφίες από το google με χαρούμενους γονείς και παιδιά , αγρότες και εργάτες λες και είμαστε χαζοί και θα πιστέψουμε ότι τα εννοεί και ότι αυτά θα τα κάνει μαζί με το Βόσνο , τον Κακλαμάνο , τον Τσαμούλο , τους Κοσκινάδες και τα υπόλοιπα παιδιά. Ρε που πάμε;;;







