Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΑΣΠΕΤ - Κέρδισε καθαρά την Ίριδα Άργους

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΑΣΠΕΤ - Κέρδισε καθαρά την Ίριδα Άργους
Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κυριακής ήταν ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης ο οποίος επιβλήθηκε της ίριδας Άργους με 3-1 σετ παίρνοντας ένα καθαρό τρίποντο. Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν μετά από τέσσερις αγωνιστικές με έναν βαθμό και ήθελαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΣΠΕΤ πιο αποφασισμένος κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και μάλιστα καθαρά χωρίς απώλεια βαθμού. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού για άλλη μια φορά τα προβλήματα τραυματισμών δεν έλλειπαν καθώς η πασαδόρος η Μαρία η Καραλέκα είχε πάθει διάστρεμμα μέσα στην εβδομάδα και η Σήλια η Χρονοπούλου δεν ήταν 100% έτοιμη γι αυτό και αγωνίστηκε ως λίμπερο . Τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν δυνατά από την αρχή του 1ου σετ παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 8-4, 12-8, 19-18, 22-19 για να φτάσουν στο τελικό 25-21

Το δεύτερο σετ ήταν στην αρχή μια επανάληψη του 1ου με τον ΑΣΠΕΤ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 5-4, 8-6, 12-7, 17-14 στη συνέχεια η ομάδα του Άργους αντέδρασε φτάνοντας στο 19 όλα και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με 23-22 για να πάρει τελικά το σετ με 22-25.

Στο 3ο σετ ο ΑΣΠΕΤ έδειξε αποφασισμένος και προηγήθηκε με 8-3, 13-9, 20-11, για να φτάσει στο 25-17 Στο 4ο σετ τα κορίτσια του Γιώργου Χρονόπουλου δεν άφησαν περιθώρια στην ίριδα να αντιδράσει παίρνοντας από την αρχή ένα μεγάλο προβάδισμα με 19-8, 22-11 για να φτάσουν τελικά στο 25-15 και την νίκη με 3-1 σετ. Οι πόντοι για τον ΑΣΠΕΤ προήλθαν από 44 πόντους επίθεσης έναντι 39 της Ίριδας, 2 μπλοκ έναντι 2, 9 άσσους έναντι 7 και από 43 λάθη της ομάδας του Άργους έναντι 23 που είχε η ομάδα της Τρίπολης.

Από Αρκαδική ομάδα πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Πηνελόπη Ντούλια με 14 πόντους έχοντας 13 πόντους επίθεσης , έναν άσσο, και 28 άμυνες. Η άλλη ακραία η Πεντεφούντη είχε 12 πόντους ,με έντεκα πόντους επίθεσης , έναν άσσο ενώ είχε και 32 άμυνες. Η Νικητοπούλου είχε δέκα πόντους με οχτώ πόντους επίθεσης, έναν άσσο, ένα μπλοκ και 18 άμυνες. Η διαγώνια Χρονοπούλου Ιωάννα είχε 7 πόντους με πέντε πόντους επίθεσης , δυο άσσους και 18 άμυνες. Η Σιάννα είχε 5 πόντους με τέσσερις πόντους επίθεσης , ένα μπλοκ και άμυνες.

Η πασαδόρος η Μιλένα η Κόλεβα είχε επτά πόντους με τρείς πόντους επιθέσεις , τέσσερις άσσους και δεκαέξι άμυνες. Η Χρονοπούλου Σήλια που σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε ως λίμπερο είχε οχτώ πετυχημένες υποδοχές με τις τρείς να είναι εξαιρετικές ενώ είχε και 14 άμυνες . Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΣΠΕΤ την ερχόμενη Κυριακή στην Τρίπολη με τον Αίολο Αγυιάς.

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ , ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΛΕΒΑ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ, ΣΙΑΝΝΑ ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ, ΛΕΤΣΟΥ, ΝΤΟΥΛΙΑ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΛΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΡΙΣ Άργους ( ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ν.)ΝΙΚΟΛΙΤΣΙ, ΧΑΜΕΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑ Ε., ΜΠΑΝΑΣΗ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑ, ΚΟΝΤΟΥ, ΖΕΡΒΟΥ, ΣΕΛΛΗ, ΣΠΥΡΙΔΗ, ΒΕΝΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...