Χρυσό στο ενωσιακό βαθμολογούμενο ο Νικολάου του Smash

Ο αθλητής του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης <Άτλας> Νικολάου Στέφανος που προπονείται στο Smash Tripolis, κατέκτησε την 1η θέση στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς.
Ο Στέφανος για μια ακόμα φορά έπαιξε εξαιρετικό τένις σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Στο συγκεκριμένο τουρνουά που ήταν και βαθμολογούμενο συμμετείχαν αθλητές κάτω των 10 ετών. Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου αντισφαίρισης Τρίπολης και συμμετείχαν παιδιά από όλη την Πελοπόννησο.
Την επόμενη χρονιά ο Στέφανος θα αγωνίζεται στην κατηγορία αγόρια κάτω των 12 ετών. Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του συλλόγου συγχαίρουν τον Στέφανο για την πορεία του και του εύχονται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του αγωνιστικά σχέδια.
Σχετικά Άρθρα
- Ιερά Πανήγυρις των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στον Ιερό Ναό «Παναγία η Γιάτρισσα» Τριπόλεως
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- 10 κενά στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης - Τα στοιχεία για Άστρος, Λεωνίδιο και Μεγαλόπολη
- Αύξηση 190%, πάνω και από κρέας | Η τιμή – σοκ που πωλούνται τα όσπρια σήμερα στο σούπερ μάρκετ
- Γεωργιάδης: Ζητούσαν να απολυθεί ο Πορτοσάλτε για την παλαιστινιακή σημαία αλλά όχι ο Πάρις Ρούπος