Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Έριξαν καπνογόνα και προκάλεσαν ζημιές στον χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλικών σε σχολικό αγώνα - Η αντίδραση Λαγού!

Τρίπολη | Έριξαν καπνογόνα και προκάλεσαν ζημιές στον χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλικών σε σχολικό αγώνα - Η αντίδραση Λαγού!

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μίλησε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, κ. Γιώργος Λαγός, με αφορμή το χθεσινό (14/02) περιστατικό, όπου στη διάρκεια αναμέτρησης για το σχολικό πρωτάθλημα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, φίλαθλοι έριξαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών στον προσφάτως ανακαινισμένο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου.

Μάλιστα και σε σημερινό αγώνα, λίγο έλειψε να υπάρξουν φθορές από ρίψη καπνογόνων, ωστόσο με την παρέμβαση των υπεύθυνων των σχολείων, αποφεύχθηκαν ανάλογες φθορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαγός, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, προχώρησε άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες, καταγγέλλοντας το χθεσινό περιστατικό, ενώ γνωστοποίησε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συγκαλέσει σύσκεψη παρουσία όλων των εμπλεκόμενων, με σκοπό την αποτροπή ανάλογων φαινομένων στο μέλλον.

Τέλος, ο κ. Λαγός διευκρίνισε ότι οι σχολικοί αγώνες διοργανώνονται από το αρμόδιο γραφείο της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης και ότι ο Δήμος Τρίπολης το μόνο που κάνει είναι να παραχωρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πηγή: https://www.drt915.gr

2 σχόλια

  • Ferio
    Ferio Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού θα κάνει σύσκεψη π Λαγός το πρόβλημα θα λήγει θα καλέσει και τον προκάτοχο του τον Δημητράκη ……..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ίμαι μητέρα και με τους αγώμνες αυτούς έχουν διαλυθεί τα σχολεία Και ρωτάω δεν υπάρχουν υπεύθυνοι; να πηγαίνουν τα παιδιά και να κάνουν τους χούλιγκανσ και να σπάνε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...