Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιδήμαρχος Λαγός: "Η Δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη έχει κάνει πολλά έργα στο γήπεδο Φιλικών - Θα απομακρυνθεί η εξέδρα"

Αντιδήμαρχος Λαγός: "Η Δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη έχει κάνει πολλά έργα στο γήπεδο Φιλικών - Θα απομακρυνθεί η εξέδρα"
Με αφορμή τη συζήτηση για το γήπεδο Φιλικών, ο Αντιδήμαρχος Αθλητιμσού, Γιώργος Λαγός, αναφέρει: "Σε λίγες μέρες (28/4/2024) τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών.
Η Δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη και το τμήμα Αθλητισμού εξελίσσουν μια σειρά εργασιών ώστε να είναι λειτουργικό και ασφαλές το γήπεδο για την νέα αγωνιστική περίοδο.
α) Εξειδικευμένο συνεργείο εξακρίβωσε επιφανειακό κάψιμο από τα καπνογόνα που έπεσαν σε αγώνα πρωταθλήματος σχολικών αγώνων.
(Δεν θα χρειαστεί παρέμβαση τεχνικού.)
β) Με πρωτοβουλία μας συγκλήθηκε σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους για να αντιμετωπίσουμε θέματα μαθητικής αθλητικής βίας.
Πάρθηκαν αποφάσεις που είχαν στόχο την προσπάθεια αποφυγής επεισοδίων και την προστασία των παιδιών μας.(Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή.)
γ) Άμεσα θα τοποθετηθούν δύο θερμοσίφωνες 120 lt έκαστος.
Μαζί με τους υπάρχοντες θα λύσουν οριστικά το θέμα του ζεστού νερού
δ) Είναι σε εξέλιξη μελέτη για να συντηρηθεί, μέσα στην παύση του πρωταθλήματος, ο συνθετικός χλοοτάπητας και να μπουν καινούργια δίχτυα εκτόνωσης πέριξ του γηπέδου.
ε) Τέλος έχει τελειώσει η μελέτη και τις επόμενες μέρες θα μπει τεχνίτης να αποκαταστήσει τις φθορές της μεσαίας εξέδρας .
Η Δημοτική αρχή εντός εύλογου χρόνου θα απομακρύνει αυτή την εξέδρα και θα την τοποθέτηση σε άλλο αθλητικό χώρο.
Στη θέση της θα μπει καινούργια υπερυψωμένη εξέδρα για να έχουν οι φίλαθλοι καλύτερη οπτική επαφή στον αγωνιστικό χώρο .
Η εξέδρα αυτή προϋπήρχε .
Έμπροσθεν τοποθετήθηκε περίφραξη το ύψος της οποίας καθορίζεται από την νομοθεσία , ώστε να αποτρέπει φιλάθλους να εισέλθουν στον αγωνιστικός χώρο.
Το γραφείο μου είναι ανοικτό και θα δοθεί ενημέρωση σε όλους όσους ενδιαφέρονται.
Συνεχίζουμε....'

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...