ΑΕ Δημητσάνας | Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Ιωάννη Καδά

Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη Καδά.
Ο Κος Καδάς αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, ενω στην πορεία ανέλαβε και το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η θητεία του συνοδεύθηκε από δύο μεγάλες επιτυχίες: την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αρκαδίας το 2023 και την ανάδειξη της ΑΕΔ ως Δευτεραθλήτριας στην Α' Κατηγορία Αρκαδίας, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Η συνολική συμβολή του υπήρξε κομβική, ενώ οι επιτυχίες αυτές αποτελούν παρακαταθήκη για την ευόδωση των επόμενων στόχων του Συλλόγου.
Τα τρία χρόνια της παραμονής του, εργάστηκε με μεθοδικότητα, προσήλωση, επαγγελματισμό και ακεραιότητα ενώ κατάφερε να απολαμβάνει της εκτίμησης της Διοίκησης, των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Δημητσάνας.
Ο Κος Καδάς επέλεξε την συνέχεια της προπονητική του σταδιοδρομίας σε ομάδα με επίσης υψηλούς στόχους. Του ευχόμαστε εκ βαθέων, καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες σε προσωπικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο.
Σχετικά Άρθρα
- Πικέρνι | Ξεκίνησε η ανέγερση πολυχώρου δραστηριοτήτων στη πλατεία, με ευεργέτη τον ομογενή Ανδρέα Ανδριανόπουλο από την Αυστραλία
- Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Ξενώνα στο Καλλιάνι
- Πως αξιοποιήθηκαν τα χρήματα από τις εκδηλώσεις που δεν έγιναν στη Γορτυνία; Όλα όσα συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο!
- «Ασημένιος» στο Τόκιο ο τρομερός Γορτύνιος Εμμανουήλ Καραλής!
- Κρούσμα καταρροϊκού πυρετού στη Λακωνία