Παιδιά από το 6ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Ακόμη μια καλημέρα από παιδικές φωνές στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας και γέμισαν με κιτρινομπλέ αναμνήσεις. Ο προπονητής του ASTERAS B' AKTOR, Στάικος Βεργέτης, μίλησε στους μαθητές για τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Η ξεχωριστή αυτή ημέρα ολοκληρώθηκε με αυτόγραφα, δώρα και πολύ παιχνίδι.
Σχετικά Άρθρα
- Εγκαίνια στη Φοιτητική Εστία Τρίπολης
- Κέντρο Κοινότητας - Μηνιαίο πρόγραμμα Κινητής Μονάδας (Νοέμβριος 2026)
- Υπόθεση 800.000 € | Δήμος Τρίπολης: «Δεν εμπλέκεται αιρετός, ο Δήμος δεν υπέστη καμία οικονομική ζημία - Η υπόθεση αφορά περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής»
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται στην Αρκαδία | Από την Μεγαλόπολη στη Γορτυνία και στην προβληματική εθνική οδό "Τρίπολης - Πύργου"
- Επτά θέσεις εργασίας στον Δήμο και στη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας μέσω ΑΣΕΠ






