Νίκη - "οξυγόνο" για το ping - pong της ΑΕΚ Τρίπολης
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρουν την αγωνιστική ομάδα του πινγκ πονγκ για την παρουσία τους στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών της Β Εθνικής.
Η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης κατά σειρά αντιμετώπισε την ομάδα του Φοίνικα Πατρών και έχασε με σκορ 4-0 στην συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα της Γλυφάδας όπου ηττήθηκε με το ίδιο σκορ.
Στην συνέχεια στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ομάδα της Τρίπολης αντιμετώπισε την ομάδα της Γαλήνης και επικράτησε με σκορ 4-2.
Η νίκη αυτή δίνει οξυγόνο στην ομάδα της Τρίπολης που προσπαθεί για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του πανεπιστημίου Πατρών και αγωνιστικαν οι Τσιαντης, Λεμπεκος και Νίκου.
Tags:
Ping pong ΑΕΚ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Ο Αστέρας είναι εδώ και … ζωντανός! Νίκη με ανατροπή, προσπέρασε ΑΕΛ και Πανσερραϊκό – Ήρωας ο Παπαδόπουλος με απόκρουση πέναλτι!
- Η προκήρυξη για τον Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια
- Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας | Εξάσκηση Τμήματος Ορεινής Διάσωσης στη Νεστάνη (εικόνες)
- Ξεκινά η διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Τέχνης στα σοκάκια της Καρύταινας
- Δρόμος Πίστης στα Δολιανά | Η παράδοση με τη μεταφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου ενώνει γενιές (εικόνες)






