Το ξέσπασμα Γεωργούντζου μετά την ήττα της Καλαμάτας στον τελικό ανόδου με την Κηφισιά
Η Κηφισιά επικράτησε της Καλαμάτας με γκολ του Παύλου Παντελίδη στο 92’ και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Stoiximan Super League.
Ο γνωστός ρεπόρτερ της «Μαύρης Θύελλας» Σωτήρης Γεωργούντζος που μετέδιδε ζωντανά την αναμέτρηση, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την ήττα της Καλαμάτας στο κρίσιμο ντέρμπι ανόδου και ξέσπασε σε λυγμούς για αρκετή ώρα.
Πολύ κλάμα ο Σωτήρης Γεωργόυντζος για την ήττα σοκ της Καλαμάτας από τη Κηφισσιά στην προσπάθεια της για άνοδο στη Super League.
Λίγη ώρα αργότερα και αφού συνήλθε από το σοκ της ήττας ανέβασε βίντεο με τον απολογισμό του.
«Μετά την σημερινή κηδεία στην παραλία από την Κηφισά ρωτάτε αν ζω ή αν πέθανα. Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα. Δεν θα πεθάνω γιατί έχω αυτόν τον κόσμο, Τις 6.000 του λαού της Μαύρης Θύελλας στην παραλία. Δεν θα πω ποιος φταίει. Θα το πω στην εκπομπή μου την «Ώρα του Σωτήρη». Θα πω όμως ποιος δεν φταίει. Αυτός που δεν φταίει είναι ο Πρασσάς και όταν έχουμε τέτοιο ηγέτη, τέτοιο πρόεδρο θα μείνουμε ζωντανοί. Ξανά μανά του χρόνου….».
Όσοι ρωτάτε για τον Σωτήρη…
www.ethnos.gr
Σχετικά Άρθρα
- Λαγκάδια | Νέα κατολίσθηση στην εθνική οδό "Τρίπολης - Πύργου" (εικόνες - βίντεο)
- Άμεση κινητοποίηση και προσωρινή αποκατάσταση του δρόμου στη Χώρα Γορτυνίας - Ευχαριστήριο από Μπάλο σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο
- Τα ερωτήματα Αγγελάκου προς τη δημοτική αρχή για τη διαδικασία συντήρησης του Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (vd)
- Γορτυνία | Αποκλείστηκε ο δρόμος από Στεμνίτσα προς Μονή Προδρόμου - Πρόσβαση στο μοναστήρι από το Ελληνικό
- Κλειστός ο δρόμος "Δημητσάνα - Στεμνίτσα" μετά από κατολίσθηση και καθίζηση
3 σχόλια
-
Μην στεναχωριέσαι Σωτήρη και η Β εθνική καλή είναι πάρτε Αναστοπουλο για του χρόνου.
-
Παίζει νά είναι από τους λίγους οπαδούς στην Ελλάδα που αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα τούς
Κουράγιο Σωτήρης
Όλο το φταίξιμο είναι στο στήσιμο της ομάδας
Από τόν προπονητή
Πού είναι προπονητής της 10ετιας του 80
Τού χρόνου πάλι
ΚΑΛΉ Ανάσταση -
Τσαπού Σωτηράκη μου. Τόσο απλά. Το' χει το όνομα φαίνεται. Τραβάει την τσαπού σαν μαγνήτης. Είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στην αυτοδιοίκηση. "Τσαπού με λειρί" λέγεται αυτό






