Prealpina: "Ο Καστρίτης στη Βαρέζε για ακόμα μια σεζόν"

Στη Βαρέζε βρήκαν στο πρόσωπο του Γιάννη Καστρίτη από την Τρίπολη τον άνθρωπο που μπορούν να στηρίξουν το πρότζεκτ τους και ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα για ακόμα έναν χρόνο, σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα.
Από τη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι της Βαρέζε, ο Γιάννης Καστρίτης βελτίωσε άμεσα την εικόνα της όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στην κατάταξη της Lega Basket Serie A, με την ομάδα να παίρνει και ένα τεράστιο διπλό επί της Νάπολι στη μάχη της παραμονής.
Σύμφωνα με την ιστορική εφημερίδα του Βαρέζε, “Prealpina”, ο Έλληνας προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και την επόμενη σεζόν, με τους ιθύνοντες και τον πρόεδρο της ομάδας να είναι άκρως ικανοποιημένοι από εκείνον και από τα αποτελέσματα της δουλειάς του.
Οι άνθρωποι της Βαρέζε θέλουν να στηρίξουν στον Γιάννη Καστρίτη το πρότζεκτ της σεζόν 2025/26. Φυσικά, για την ιταλική ομάδα απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία. Η Βαρέζε βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 8-18, πάνω από Νάπολι (8-18), Σκαφάτι (6-20) και Πιστόια (5-21), τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.
Σχετικά Άρθρα
- Παπαηλιού: "Η δικαστική τήβεννος δεν χορηγεί «ελευθέρας» για συμμετοχή σε πολιτικολογία"
- ΚΚΕ Αρκαδίας: "Έκλεισαν τις λιγνιτικές μονάδες και φέρνουν το εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων"
- Επιδείξεις kiteboarding και freestyle ανέδειξαν τη δυναμική της Βόρειας Κυνουρίας ως εναλλακτικού προορισμού (εικόνες)
- Η αποστολή του Αστέρα AKTOR για το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά
- Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης