Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έπεσαν» οι υπογραφές για να «πρασινίσει» το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τεγέας (vd)!

«Έπεσαν» οι υπογραφές για να «πρασινίσει» το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τεγέας (vd)!

Σε υπογραφή σύμβασης για την παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου που βρίσκεται στην Επισκοπή Τεγέας, προχώρησε ο Τεγεατικός σύνδεσμός με το Δήμο Τρίπολης.

Η σύμβαση ισχύει για 25 χρόνια και στόχος είναι η ανάπλαση του γηπέδου (25 στρεμμάτων) από το Δήμο Τρίπολης, με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων ποδοσφαίρου, επιχωμάτωση, δημιουργία δικτύου αποστράγγισης, τοποθέτηση νέων εστιών, διαγραμμίσεις, τοποθέτηση λυόμενων μεταλλικών κερκίδων χωρητικότητας 300 θεατών καθώς και εγκατάσταση προκατασκευασμένων αποδυτηρίων, λουτήρων και τουαλετών.

Ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης τόνισε ότι δε νοείται τον 21ο αιώνα να υπάρχουν γήπεδα σε άσχημη κατάσταση και σίγουρα η ανάπλαση του γηπέδου να αναβαθμίσει και την περιοχή.

Αναφέρθηκε δε και στον ανταποδοτικό -όπως είπε- τρόπο που λειτουργεί το πανηγύρι της Τεγέας, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών στην περιοχή κάθε καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Βασίλης Ψυχογυιός ενημέρωσε ότι είχαν γίνει προσπάθειες αναβάθμισης του γηπέδου και στο παρελθόν με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλά δεν καρποφόρησαν, πλέον όμως ήρθε η ώρα που ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής θα υλοποιηθεί.

Με τη σειρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Κουκάκης αφού τόνισε την αξία του γηπέδου για την Τεγέα, κυρίως για την απασχόληση των παιδιών, είπε ότι μπορούν εκτός από αγώνες να πραγματοποιούνται και προπονήσεις ομάδων, όπως γίνεται και στο γήπεδο της Κάρτσοβας μετά την ανάπλαση του.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...