Μπάσκετ | Παραμένει προπονητής του Πήγασου ο Κοψάυτης!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΨΑΥΤΗ
Ο Πήγασος Α.Ο. Θυρέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κοψαύτη, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και για τη σεζόν 2025-2026.
Με οδηγό την εμπειρία του ως πρώην αθλητής και την μπασκετική του οξυδέρκεια, ο Γιώργος κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα με σαφή αγωνιστική ταυτότητα, βασισμένη στην προσήλωση στην άμυνα, την ομαδική δουλειά και την αξιοποίηση των νέων ταλέντων της περιοχής μας.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βασικός μας στόχος παραμένει η καθιέρωση του Πήγασου ως μια υπολογίσιμη δύναμη στη National League 2, μέσα από μια σταθερή και ανταγωνιστική πορεία. Παράλληλα, επιδιώκουμε τη διαρκή ανάδειξη νέων παικτών από την τοπική κοινωνία, τη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος που μας χαρακτηρίζει, και φυσικά τη συνέχιση της στενής σχέσης με τον φίλαθλο κόσμο και τη νεολαία της Κυνουρίας. Ο σχεδιασμός μας βασίζεται σε συνέχεια, συνέπεια και εξέλιξη, ώστε κάθε χρονιά να μας βρίσκει ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας.
Ο βασικός κορμός της ομάδας διατηρείται, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για νέες στοχευμένες προσθήκες, που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ μας.
Ευχαριστούμε τον Γιώργο για την εμπιστοσύνη και τη δέσμευσή του στο όραμα της ομάδας μας.
Με πίστη, συνέπεια και σκληρή δουλειά… συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πήγασος Α.Ο. Θυρέας

Σχετικά Άρθρα
- Κούλης για Καρδάση: "Σήμερα η Δημητσάνα πενθεί. Πενθεί η Γορτυνία, η πανεπιστημιακή κοινότητα, η Ελλάδα ολόκληρη""
- Σάββατο απόγευμα με πολύ ποδόσφαιρο για την ακαδημία του Ηρακλή Βερβένων! (vd)
- Τρίπολη | "Το κάπνισμα είναι νόσος" - "Στο τσιγάρο οφείλεται η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια" (vd)
- Πήγασος | Παραμένει βοηθός προπονητή ο Γιώργος Βούρδουλας
- ΠΑΟΚ Μόριας | 5η Θέση στο Champion League DCL 2025