Αετός Δάρα | Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"
Με μικρές αλλαγές στις τάξεις του Διοικητικού συμβουλίου συνεχίζει η ομάδα μας για την νέα σεζόν.
Στην προεδρία συνεχίζει ο Δημήτριος Θ. Στέρμπας,
Αντιπρόεδρος ο Κώστας Παπακώστας,
Γενικός Γραμματέας η Φανή Ματθαιοπούλου,
Ταμίας ο Βασίλειος Φιλόπουλος,
Έφορος-Σύμβουλος η Αθανασία Κακαρίκου και
Μέλη του συμβουλίου η Αρετή Αργυροπούλου και Δημήτριος Ρουμελιώτης.
Να ευχαριστήσουμε τον Θεόδωρο Μονδέρα ο οποίος ήταν στο 1ο συμβούλιο της ομάδος μας και να ευχηθούμε τα καλύτερα για το νέο μέλος τον Δημήτριο Ρουμελιώτη.
Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο για την συμμετοχή του στις εκλογές δείχνοντας την στήριξή τους στην ομάδα και στους ανθρώπους που πάλεψαν για αυτή τα 2 περασμένα χρόνια.
Tags:
Αετός Δάρα,Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)






