Παναρκαδικός Α.Ο. | Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση - Όλες οι θέσεις και τα ονόματα!
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την πλευρά του Αστέρα και τους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη, ο Παναρκαδικός προχώρησε σε εκλογές και ανάδειξε νέα διοίκηση με Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κοντόπουλο.
Η νέα διοίκηση συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα.
Αναλυτικά ...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Κοντόπουλος.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στυλιανός Λουμπαρδιάς.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευάγγελος Πάγκας.
ΤΑΜΙΑΣ: Αργύρης Κωστούρος.
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παναγιώτης Μηλιώνης.
ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: Αθανάσιος Μπουρνάς.
ΜΕΛΗ: Γεώργιος Συνοδινός, Επαμεινώνδας Ψυχογιός, Ειρηναίος Χριστόφιλος.
Tags:
Παναρκαδικός, Αστέρας Τρίπολης AKTOR, Δημήτρης Μπάκος, Γιάννης Καϋμενάκης, Κωνσταντίνος Κοντόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)
2 σχόλια
-
Μαθαίνω ότι υπάρχει κινητικότητα για κατάθεση ένστασης
-
Ο Στυλιανός θα παίξει καλή μπάλα!!!






