Ένα βήμα πριν την Ισπανία o Τριανταφύλλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Η Χρυσή Πορεία συνεχίζεται για τον Θάνο Τριανταφύλλου – Στον δρόμο για την Ακαδημία του Rafael Nadal!
Ο Θάνος Τριανταφύλλου, ένας από τους πιο ελπιδοφόρους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, κατέγραψε μία εντυπωσιακή νίκη, κατακτώντας την κορυφή και στο 2ο Kinder Joy of Moving Tennis Trophy, στην κατηγορία αγοριών κάτω των 10 ετών. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ ΑΜΠΕΛ Μενεμένης και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες ανάδειξης για νεαρούς τενίστες, με έμφαση στο ευ αγωνίζεσθαι και τις πανανθρώπινες αξίες του αθλητισμού.
Ο Θάνος, υπό την καθοδήγηση των προπονητών του Παπαδόπουλος, Αρβανίτης & Μαστρογιαννοπούλου ξεχώρισε από την αρχή, διανύοντας μία εξαιρετική αγωνιστική πορεία:
? Στον γύρο των ομίλων σημείωσε τρεις ξεκάθαρες νίκες χωρίς να χάσει ούτε ένα game απέναντι στους Μαναρίδη από τον ΟΑ Λιτοχώρου με 6-0, Πετραλείφη του ΟΑ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης με 6-0 και Κωτούλα του ΑΣ Μαχητές Πεύκης με 6-0.
Στο γύρο των ομίλων φοβερή εμφάνιση με 2-1 νίκες έκανε και ο 8άχρονος αδερφός του Θάνου, ο Γιώργος Τριανταφύλλου κερδίζοντας τους Τράταρη (ΑΣ Δροσιάς Νίκη) με 6-0 και Μέλλιο (ΟΑ Θεσσαλονίκης) με 6-1. Η ήττα από τον Κώνστα (ΟΑ Λιτοχώρου) με 6-1 τον έφερε στην 2η θέση όπου αντιμετώπισε στο κυρίως ταμπλό τον Ραφαηλίδη (ΑΣΑ Πανοράματος) από τον οποίο και ηττήθηκε με 6-4 μένοντας εκτός 8άδας.
? Στη φάση των «16», συνέχισε μόνο ο Θάνος, οποίος ως no1 του ταμπλό ( πρώτος γύρος bye) επικράτησε του Γεωργίου (ΑΑ Βέροιας) με 6-0,
και στα ημιτελικά του Ζηναρδέλη (ΑΣ Αντισφαίριση Ζωή) με 6-0. Στον μεγάλο τελικό ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε του Χούνταση (ΟΑ Γλυφάδας) με σκορ 6-2 κερδίζοντας την 1η θέση του τουρνουά.
Η πρωτιά αυτή δεν είναι απλώς μια προσωπική διάκριση — είναι και ένα βήμα ΑΚΟΜΑ πιο κοντά στη συμμετοχή στο διεθνές International Master του Kinder Trophy, που θα διεξαχθεί στην Rafa Nadal Academy στην Ισπανία. Μια μοναδική εμπειρία για κάθε νέο αθλητή! Θυμίζουμε ότι ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης είχε κερδίσει και το πρώτο τουρνουά που έλαβε χώρα στο ΥΕΛΟΟΥ Πεύκης. Πλέον, απέχει μόλις μια νίκη από την απόλυτη εμπειρία: τη συμμετοχή στη φημισμένη ακαδημία του Rafael Nadal – έναν σταθμό που για πολλούς νέους τενίστες μοιάζει με όνειρο, μα για τον Θάνο, ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα.
Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης, με τον Πρόεδρο κ. Βαλασόπουλο και οι προπονητές του, κ.κ. Μαστρογιαννοπούλου, Αρβανίτης και Παπαδόπουλος, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την αφοσίωση, την αγωνιστικότητα και τη συνέπεια του Θάνου, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
?⚫ Η προσπάθεια συνεχίζεται – επόμενος σταθμός: Ισπανία και το όνειρο δίπλα στον Ναδάλ!
Σχετικά Άρθρα
- Τζιούμης: "Δεν πρόκειται να διαλυθεί η εργολαβία για το Πνευματικό Κέντρο"
- Η Εορτή του Αγίου Γερβασίου στη Νυμφασία
- 2025 | Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων και φονευθέντων Βουρβουραίων
- Το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις για την 200η επέτειο της μάχης των Τρικόρφων
- Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία