Στρέμπας και Κλαδάς παραμένουν στον Αετό Δάρα
Συνεχίζουν μαζί μας πίστα δύο παιδιά που ήταν από την 1η στιγμή στην οικογένεια του Αετού μας.
Κωνσταντίνος Στρέμπας
Γιάννης Κλαδας
Ο Στρέμπας συνεχίζει πλέον από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων κατι που ήδη πραγματοποιούσε ως τώρα άτυπα, βοηθώντας τους υπόλοιπους με την όρεξη και την εμπειρία του.
Ο Κλαδάς από την άλλη, δείχνει την αγάπη του στην ομάδα, μένοντας ακόμα μια χρονιά καθώς τελειώνοντας τις σπουδές του θα μπορούσε κάλλιστα να πάει σε ομάδα της περιοχής του όμως το κλίμα και οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί σε αυτή την οικογένεια ήταν αρκετό ώστε να μείνει μαζί μας ακόμα μια χρονιά.
Tags:
Αετός Δάρα,Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)






