Η οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης απόλαυσε παιχνίδια τένις στο ΟΑΚΑ - Το μήνυμα του Παναγιώτη Βαλασόπουλου! (εικόνες)
Σε ένα ξεχωριστό αθλητικό απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η αθλητική – και όχι μόνο – οικογένεια του τμήματος αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης (Ακαδημία Τένις) είχε την ευκαιρία να απολαύσει δύο ιδιαίτερα συναρπαστικά παιχνίδια, σε ένα πλαίσιο αθλητισμού, ευγενούς άμιλλας και πολιτισμού.
Το σκορ του φιλικού τουρνουά, Ελλάδα - Βραζιλία 1-1, πέρα από το αγωνιστικό του αποτέλεσμα, ανέδειξε το πραγματικό πνεύμα του αθλητισμού: μακριά από φανατισμό και ακρότητες, αλλά κοντά στην αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και της ευγενούς προσπάθειας.
Περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες – μικροί και μεγάλοι, αθλητές και φίλοι του αθλήματος – ταξίδεψαν μαζί με την Ακαδημία της ΑΕΚ Τρίπολης σε αυτό το υψηλού επιπέδου τουρνουά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς, ενθουσιασμού και αθλητικής συνύπαρξης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο, προς την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και τον Πρόεδρό της, κ. Θεόδωρο Γκλαβά, για την πολύτιμη υποστήριξη και φιλοξενία, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτής της εμπειρίας.
Ξεχωριστή αναφορά έγινε στον «δικό τους», ακούραστο προπονητή, Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος για ακόμη μία φορά ανέλαβε με υπευθυνότητα την οργάνωση και τον συντονισμό της αποστολής, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας.
Το ταξίδι αυτό στο ΟΑΚΑ αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί – και πρέπει – να είναι μια γιορτή για όλους, ένα μέσο έκφρασης, συνεργασίας και παιδείας.
Σχετικά Άρθρα
- Περιφέρεια | Στη δημοσιότητα η μελέτη του έργου: “Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Τρίπολης (περιοχή Ζευγολατιού - Νεοχωρίου"
- Τρίπολη | Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτρόστρωσης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (εικόνες)
- Πολλά ερωτήματα και αγωνία για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Νότιας Κυνουρίας - «Υπάρχει κόσμος που ανησυχεί για την περιουσία του» (vd)
- Το πλάνο για έργα σε Λαγκάδια και Λιβαδάκι | Το άρθρο 32 (κατεπείγουσα διαδικασία), η έγκριση Παπαθανάση και ο στόχος να ανοίξει ξανά η "Τρίπολης – Πύργου"
- Μεγαλόπολη | Ομιλία του Μενέλαου Χαραλαμπίδη για το βιβλίο «Οι Δωσίλογοι – Ένοπλη, πολιτική και οικονομική συνεργασία στα χρόνια της Κατοχής»






