Νέες διαρροές από τη στέγη του ΔΑΚ Τρίπολης | Ερωτήματα από τον Γεωργακόπουλο και η απάντηση Κανελλόπουλου
Στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης βρέθηκαν και οι νέες διαρροές νερού από τη στέγη του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ), ένα πρόβλημα που επανέρχεται παρά τις προηγούμενες παρεμβάσεις αποκατάστασης.
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στα νέα προβλήματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, εκφράζοντας την ανησυχία του για τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του χώρου.
Από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κανελλόπουλος σημείωσε ότι ο εργολάβος που ανέλαβε τις εργασίες δεν έχει ακόμη πληρωθεί. «Ο εργολάβος ανέβηκε ξανά στην οροφή την προηγούμενη εβδομάδα για επιτόπιο έλεγχο. Εντοπίζονται συνεχώς προβλήματα σε διαφορετικά σημεία της στέγης, αλλά βρισκόμαστε σε διαδικασία επίλυσης. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε πλήρη αποκατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Φωτογραφία αρχείου
Tags:
Γιώργος Γεωργακόπουλος, Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, ΔΑΚ Τρίπολης, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Με 0-5 κέρδισε ο Παναρκαδικός τη Δημητσάνα - Τέσσερα γκολ ο Στρέμπας!
- Οχτώ γκολ γκολ έριξε η ομάδα Κ17 γυναικών του Αστέρα Τρίπολης! (εικόνες)
- Μπάσκετ | Δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια για τον Πολύβιο Μεγαλόπολης!
- Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι | Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Γορτυνία
- Η Αρκαδία γιόρτασε το Φθινόπωρο στην Πιάνα! (εικόνες - βίντεο)






