Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη παίζουν την Κυριακή Αστέρας και Παναρκαδικός!

Στην Τρίπολη παίζουν την Κυριακή Αστέρας και Παναρκαδικός!
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον Εργοτέλη (17.15).
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Κυριακόπουλος, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Ξάνθη, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Αστέρα οι Γκόιαν, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Γκρατσίνι, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Τσαμπούρης, Εντό, Ουσέρο και Κάφα.
 
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - Δυο ιστορικά σωματεία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ένα γειτονικό ντέρμπι από τα παλιά. Ο Παναρκαδικός υποδέχεται την Καλαμάτα Α.Ο στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής σε ένα αγώνα που η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες για να παραμείνουν ζωντανοί στους στόχους τους. 
Το γήπεδο του Παναρκαδικού στην Τρίπολη την Κυριακή 16 Μαρτίου το μεσημέρι στις 3:00, θα ζήσει στιγμές ποδοσφαίρου στο κλίμα ενός κλασικού Πελοποννησιακού ντέρμπι.
Να είμαστε όλοι εκεί, να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών της ομάδας της Αρκαδίας, του Παναρκαδικού μας, που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία εναντίον της Καλαμάτας που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Να χορτάσουμε ποδόσφαιρο, να ανταλλάξουμε αναμνήσεις....να κερδίσει ο καλύτερος και πάνω απ' όλα ο αθλητισμός!
Κυριακή 16 Μαρτίου 2014
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο - ΚΑΛΑΜΑΤΑ Α.Ο
Γήπεδο Παναρκαδικού, ΤΡΙΠΟΛΗ
Ώρα έναρξης αγώνα:  
3:00 μ.μ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...