Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τέλος το αήττητο στην Τρίπολη για τον Αστέρα - Με πέναλτι στο 90' έχασε από τον Εργοτέλη (vd)

Τέλος το αήττητο στην Τρίπολη για τον Αστέρα - Με πέναλτι στο 90' έχασε από τον Εργοτέλη (vd)
Αν και με 10 παίκτες από το 71΄ λόγω αποβολή τους Ρομάνο, ο Εργοτέλης επιβλήθηκε με 3-2 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μονακέλο (33΄), Χαντί (66΄) και Διαμαντάκος στο 90΄ με πέναλτι, ενώ για τους Αρκάδες σκόραραν οι Σανκαρέ (47΄) και Χουάνμα (68΄).
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ήταν μόνιμα στην επίθεση από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στο 5΄ ο Χουάνμα πλάσαρε το Στοΐκοβιτς, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σέρβου, ενώ στο 18΄ ο γκολκίπερ των Κρητών έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην καρφωτή κεφαλιά του Βάλντο μετά τη σέντρα του Λούι. Και πάλι ο Στοΐκοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στην φάση του 22ου λεπτού, όταν δεν αιφιδιάστηκε από την κοντινή προβολή του Καράσκο κι απομάκρυνε τη μπάλα.
 
Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 33΄. Από πολύ ωραία προσπάθεια του Ιμπραΐμ από δεξιά (απέφυγε τον Χουάνμα) και γύρισμα στη μεγάλη περιοχή, ο Μονακέλο με πλασέ πάνω στην κίνηση «νίκησε» το Μπαντή κι «έγραψε» το 0-1. Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 37΄, αυτή την φορά με τον Καράσκο να βγαίνει τετ-α-τετ με το Στοΐκοβιτς, αλλά καθυστέρησε κι έδωσε την ευκαιρία στον Αντελέγιε να βάλει την προβολή και να διώξει σε κόρνερ.
 
Με το...καλημέρα στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Σανκαρέ (47΄) κι ενώ ο γκολκίπερ του Εργοτέλη, Στοΐκοβιτς, ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.
Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε...ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τις δύο ομάδες, που παρ' όλα αυτά βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χαντί στο 66΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Κρήτες, αλλά η χαρά των παικτών και του πάγκου των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 68΄ ο Χουάνμα διαμόρφωσε το 2-2.
Ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες στο 71΄, λόγω της αποβολής του Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν το έβαλαν κάτω, πάντως, οι παίκτες του Ουζουνίδη και σε μία από τις αντεπιθέσεις τους, στο 89΄, κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ιμπραΐμ. Ο Διαμαντάκος το εκτέλεσε ψύχραιμα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, αποτέλεσμα με το οποίο «έσπασε» το αήττητο του Αστέρα στην Τρίπολη.
 
Διαιτητής: Τ.Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες : Ρομάνο, Κυριακόπουλος
Κόκκινες : Ρομάνο (71` δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ.Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (81΄ Ναβάρο), Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Γκοιάν, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Βάλντο (70΄ Μπαράλες), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μ.Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Σαρρής, Πίτσος, Ιμπραΐμ, Μπουχαλάκης (90΄+2 Γιοβάνοβιτς), Καρντόζο, Μονακέλο (76΄ Διαμαντάκος), Ρομάνο, Χαντί (90΄+4 Ρέντζας).
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...