Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο World Tennis Day Festival 2014 ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Στο World Tennis Day Festival 2014 ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)
Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 16/3/2014 με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο το διήμερο των συναντήσεων που έχουν καθιερώσει εδώ και 2 χρόνια ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και το Athlisis Tennis Club (ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ) γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα του τένις (World Tennis Day Festival 2014). Στα πλαίσια λοιπόν του World Tennis Day Festival 2014 όμιλος της ΑΕΚ ανταπέδωσε την προχθεσινή φιλοξενία στον όμιλο του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ με τα παιχνίδια που έγιναν στις εγκαταστάσεις μας στο ΔΑΚ Τρίπολης και πήραν μέρος παιδιά πράσινου επιπέδου αλλά και επίλεκτα παιδιά 14 και 16 ετών.


Το Σάββατο 15/3 διοργανώθηκε το πρώτο μέρος του τενιστικού πάρτυ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τένις για το 2014 στο Athlisis Tennis Club για τα παιδιά του Κόκκινου και του Πορτοκαλί επιπέδου. Ταυτόχρονα με τα παιχνίδια στο γήπεδο οι αθλητές μας πέρασαν δημιουργικά τον χρόνο τους ζωγραφίζοντας στον ΚΗΠΟ του club με πηγή έμπνευσης φυσικά …. το τένις και η ημέρα έκλεισε με την επίσκεψη μικρών και μεγάλων στο Αρχαίο Θέατρο Άργους και στο Ψηφιακό Περίπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου παρακολούθησαν ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο.

 Χθες Κυριακή οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, στο ΔΑΚ Τρίπολης, με το πράσινο επίπεδo, όπου λειτούργησαν σαν πρόβα τζενεράλε για όλους τους συμμετέχοντες, αφού την επόμενη Κυριακή 23/3 ξεκινά το 1ο Ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών. Το συγκεκριμένο τουρνουά ανέλαβε να το διοργανώσει ο όμιλός μας στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Τρίπολης. Μετά από ένα τρίωρο τενιστικών παιχνιδιών τα παιδιά των δύο ομίλων ξεναγήθηκαν στο Πολεμικό Μουσείο της Τρίπολης από τους υπευθύνους της 4ης Μεραρχίας Πεζικού Τρίπολης. Με το πέρας της ξενάγησης οι αθλητές επέστρεψαν στα γήπεδα, όπου τα μεγαλύτερα παιδιά συνέχισαν τις φιλικές συναντήσεις τους μέχρι το απόγευμα. Η αυλαία του World Tennis Day Festival 2014 έπεσε με τις απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους αγωνιζόμενους και με την υπόσχεση ότι η συνάντηση θα επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, κάνοντας την συγκεκριμένη ημέρα θεσμό.

Το Δ.Σ.και η προπονητική ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, τα παιδιά, τους συνοδούς και το προπονητικό team του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ που μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Εις το επανιδείν…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...