Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τον Δήμαρχο Τρίπολης

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τον Δήμαρχο Τρίπολης
Τιμητική διάκριση στο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής βραβεύσεων Αθλητών – Αθλητριών και Προπονητών του Στίβου, Φορέων και προσωπικοτήτων που συνέδραμαν και στήριξαν τον κλασικό Αθλητισμό το 2013 κορυφαία στιγμή της οποίας υπήρξε η βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ Κώστα Φιλιππίδη και του προπονητή του Δημήτρη Κυττέα.
Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κ. Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: « κ. Δήμαρχε Τρίπολης σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και τη σημαντική συνεργασία που έχουμε από πλευράς σας στην ανάπτυξη και καθιέρωση θεσμών που συμβάλουν στην ανάδειξη και προώθηση σημαντικών γεγονότων που αποτελούν βασική παράμετρο προβολής και επιτυχίας της Τοπικής Κοινωνίας. Με χαρά και τιμή σας τιμούμε για την πολύτιμη και ειλικρινή προσφορά σας.»
 

DSC 64111

1 σχόλιο

  • akommatistos
    akommatistos Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια και για το γήπεδο beach-volley που κατασκευάστηκε στο ΔΑΚ. Στοίχησε ο κούκος αηδόνι,40.000,00€..... Καλύτερα να έβαζε λεωφορεία να πήγαινε τον κόσμο στην παραλία του Άστρους ο Δήμαρχος. Τώρα περιμένουμε γήπεδο-πισίνα για υποβρύχιο τάβλι και σκάκι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...