Στην Ελλάδα ο Μπαράλες | Επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης ως team manager
Μία επιστροφή με ιδιαίτερο συμβολισμό ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ο Χερόνιμο Μπαράλες βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τους Αρκάδες.
Ο εμβληματικός πρώην επιθετικός του Αστέρα αναμένεται να αναλάβει τη θέση του team manager, με τις επίσημες ανακοινώσεις να θεωρούνται θέμα χρόνου. Η επιστροφή του σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση του με τον σύλλογο, αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ο Μπαράλες έγραψε τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας. Με τα γκολ, την ηγετική του παρουσία και την αφοσίωσή του, κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη των φιλάθλων, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον σύλλογο.
Πλέον, επιστρέφει από ένα διαφορετικό πόστο, με στόχο να συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και να μεταφέρει την εμπειρία και τη νοοτροπία που τον χαρακτήρισαν ως ποδοσφαιριστή.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Για την Ολλανδία φεύγει ο Αστέρας - Τα ονόματα της αποστολής!
- Με Γιαννόπουλο, Νικολάκου και Μπούζα συναντήθηκε η Καρυστιανού στην Καλαμάτα!
- Λαγοκέφαλοι στο Μυρτώο Πέλαγος - Ζημιά για τους αλιείς στην Αρκαδία - Ερώτηση Γιαννακούρα στη Βουλή
- Οι Καλοκαιρινές Μουσικές Βραδιές συνεχίζονται στο Ξηροπήγαδο
- Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Κοσμά Αρκαδίας από ΚΚΕ και ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
2 σχόλια
-
ΟΙ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
-
Κανα παίκτη θα πάρετε πρώτα κι αφήστε τους team manager. Ο team manager δεν παίζει μπάλα. Ο ποδοσφαιριστής παίζει






