Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαίο διπλό ο Αστέρας στο Αγρίνιο (vd)!

Σπουδαίο διπλό ο Αστέρας στο Αγρίνιο (vd)!
Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε σπουδαία νίκη σε μια από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 1-0 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού, υποχρεώνοντας τον στη (μόλις) δεύτερη εντός έδρας ήττα του, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 64΄ ο Πάπα Σανκαρέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 88ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κοντοέ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Μέτριο σε θέαμα ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να είναι πιο επικίνδυνος στο ξεκίνημα, με τον Αστέρα να έχει δώσει πολλά μέτρα στο γήπεδο και να κοιτάει περισσότερο την άμυνα του. Λίγες οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και πάρα πολλές οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, εκτός από ένα δίλεπτο (24΄-26΄), στο οποίο θα μπορούσαν ν' ανοίξουν το σκορ.
Πρώτα στο 24΄, όταν ο Μπούντιμιρ βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον Μπαντή, όμως τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Ζησόπουλος και αμέσως μετά με την κεφαλιά του Μπικέι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, καθώς η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Από την πλευρά του, ο Αστέρας δεν είχε έμπνευση στην επίθεση και μόλις στο 42ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία του. Τότε σουτ του Ντε Μπλάσις έξω από την περιοχή ανησύχησε τον Ράφαελ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό άλλαξε, καθώς ο Αστέρας ανέβηκε και άρχισε να πλησιάζει την περιοχή του Παναιτωλικού. Οσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο πίεζε την αντίπαλη άμυνα. Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 64ο λεπτό. Τότε ο Σανκαρέ πρόλαβε τον Μπόγιοβιτς, συνολικά την άμυνα του Παναιτωλικού και με κοντινό δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, «παγώνοντας» τις κερκίδες.
Το γκολ άλλαξε τη φυσιογνωμία του ματς και στη συνέχεια ο Παναιτωλικός (αναγκαστικά) ανέβηκε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό λίγο έλειψε να έρθει στο 77ο λεπτό, αλλά ο Μπαντής έκανε μια από τις καλύτερες αποκρούσεις της σεζόν! Τότε ο Καμαρά βγήκε μόνος, σούταρε δύο φορές, αλλά και τις δύο ο Μπαντής απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Και σαν μην έφθανε αυτό ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι στο 82ο λεπτό, σε χέρι του Κούσα μέσα στην περιοχή, ο Μπαράλες εκτέλεσε, αλλά ευτυχώς για τον Παναιτωλικό ο Ράφαελ απέκρουσε αποσοβώντας το μεγάλο κίνδυνο για την εστία του. Στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός πίεσε ασφυκτικά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κόκκινη κάρτα: Κοντοές (88΄, δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες κάρτες: Μπούντιμιρ, Μπόγιοβιτς, Σφακιανάκης, Μύγας - Σανκαρέ
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Mάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνεζ, Γκάλο, Μπούντιμιρ (56΄ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης (75΄ Μύγας), Ανέν (81΄ Κουτρουμάνος), Μπικέι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Μουνάφο, Μπαράλες (84΄ Χουάνμα), Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Βάλντο (67΄ Ναβάρο), Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (90΄ Κυριακόπουλος), Κοντοές, Εντό.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...