Menu
RSS
Δευτέρα, 29/09/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη έρχεται την Τετάρτη ο Ολυμπιακός!

Στην Τρίπολη έρχεται την Τετάρτη ο Ολυμπιακός!
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον Αστέρα, αφού μετά το εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, υπάρχει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19.30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Ο Ντορίν Γκοϊάν και ο Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι, που δεν έπαιξαν εναντίον του Παναιτωλικού, προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται για το παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ παράλληλα έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητικού τιμ και ο Φερνάντο Ουσέρο που εξέτισε την ποινή του στους αγώνες με Εργοτέλη και Παναιτωλικό.
 
Η μοναδική απουσία του Αστέρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Γιάννης Κοντοές, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Την σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, που ενθάρρυναν τους παίκτες του Αστέρα κατά τη διάρκεια της. Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια σειρά πήραν, η τακτική και οι δοκιμές στο αγωνιστικό στυλ του Αστέρα.
 
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δούλεψαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, ενώ στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» με τον Στάικο Βεργέτη να κάνει τις ανάλογες παρατηρήσεις και να εξηγεί ακριβώς τι θέλει από τους ποδοσφαιριστές.
Η προετοιμασία του Αστέρα ολοκληρώνεται αύριο με απογευματινή προπόνηση κι αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...