Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάλεσμα Αρκαδικού στους φιλάθλους για το Σαββατιάτικο ματς με το Παγκράτι

Κάλεσμα Αρκαδικού στους φιλάθλους για το Σαββατιάτικο ματς με το Παγκράτι
Ο Αρκαδικός επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και αντιμετωπίζει το Σάββατο μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, το Παγκράτι.
Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Αρκαδικός για να φτάσει στη νίκη, θα πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλάι του δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.
 
Οι επίσημες υποχρεώσεις του Αρκαδικού συνεχίζονται λοιπόν με το μεγάλο ματς της Α2 κατηγορίας, αφού υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 17.00 το Παγκράτι στα πλαίσια της 21ης  αγωνιστικής και καλείται το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.
 
Με σύμμαχο την παράδοση
 
Η παράδοση αγώνων μεταξύ Αρκαδικού και Παγκρατίου είναι υπέρ του Αρκαδικού, αφού στα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μετράει έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια και έχει το απόλυτο στην Τρίπολη με «τέσσερα στα τέσσερα» (87-85, 82-63, 70-58, 69-65).
Το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης θα γνωρίσει μεγάλες πιένες το Σάββατο και θα γίνει αντιληπτό πόσο… μπασκετομάνα είναι η Αρκαδική πρωτεύουσα με τις δύο ομάδες Α2 (ανδρών και γυναικών) την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...