Menu
RSS
Τετάρτη, 09/09/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Συνεργασία για το μέλλον της κολύμβησης στην Τρίπολη – Ένωση δυνάμεων από τον Γ.Σ. Αρκαδίας και τον ΚΟΑΤ

Συνεργασία για το μέλλον της κολύμβησης στην Τρίπολη – Ένωση δυνάμεων από τον Γ.Σ. Αρκαδίας και τον ΚΟΑΤ

Συνεργασία για το μέλλον της κολύμβησης στην Τρίπολη – Ένωση δυνάμεων από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αρκαδίας (Γ.Σ. Αρκαδίας) και τον ΚΟΑΤ (Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδίας Τρίπολης)

Με κοινό όραμα την ανάπτυξη του υγρού στίβου και την αναβάθμιση της αθλητικής εμπειρίας των κολυμβητών μας, τα διοικητικά συμβούλια του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας και του ΚΟΑΤ ανακοινώνουν επίσημα την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή γεννήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας ενός ισχυρότερου, πιο σύγχρονου και ανταγωνιστικού κολυμβητικού περιβάλλοντος στην πόλη μας. Ενώνοντας τις υποδομές, την τεχνογνωσία και το έμψυχο δυναμικό των δύο ιστορικών συλλόγων της Τρίπολης, στοχεύουμε στην παροχή υψηλού επιπέδου προπονητικών υπηρεσιών, από τα τμήματα υποδομής (ακαδημίες) έως και το αγωνιστικό επίπεδο.

Οι βασικοί πυλώνες της συνεργασίας περιλαμβάνουν:

  • Κοινό Προπονητικό Πλάνο: Ενοποίηση των προπονητικών μεθοδολογιών υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων τεχνικών και των δύο σωματείων.
  • Βελτιστοποίηση Υποδομών: Πληρέστερη αξιοποίηση των διαθέσιμων ωρών στο Κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών.
  • Δημιουργία Ισχυρών Ομάδων: Συγκρότηση ανταγωνιστικών αγωνιστικών τμημάτων που θα εκπροσωπήσουν επάξια την Αρκαδία σε πανελλήνιο επίπεδο.
  • Κοινές Δράσεις: Διοργάνωση εσωτερικών ημερίδων, καμπ προετοιμασίας και κοινωνικών εκδηλώσεων που προάγουν το "ευ αγωνίζεσθαι".

Οι διοικήσεις των δύο σωματείων δηλώνουν από κοινού:


«Η συνεργασία αυτή δεν αποτελεί απλώς μια σύμπραξη, αλλά μια βαθιά δέσμευση για το μέλλον των παιδιών μας και του αρκαδικού αθλητισμού. Πιστεύουμε ότι η ισχύς εν τη ενώσει θα δώσει νέα πνοή στην κολύμβηση της περιοχής μας και θα ανοίξει νέους ορίζοντες επιτυχιών για τους αθλητές μας.»

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση ενημέρωσης για τους γονείς και τους αθλητές των δύο συλλόγων, όπου θα παρουσιαστούν αναλυτικά το νέο οργανόγραμμα, το προπονητικό επιτελείο και οι ώρες των προπονήσεων για τη νέα αθλητική χρονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία των συλλόγων.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας: 6932535498-6978331986, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΚΟΑΤ:6974634283, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΝΑΤΣΕΛΑΣ

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΠΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΑΘΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

                     
 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...