Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι νικητές του σχολικού 3 on 3 μιλούν στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr! (βίντεο)

Οι νικητές του σχολικού 3 on 3 μιλούν στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr! (βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες στα πλαίσια των όποιων εκδηλώσεων πραγματοποίησαν οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης με αφορμή το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς, διεξήχθη και του τουρνουά μπάσκετ 3on3 με τη συμμετοχή ομάδων που περιλάμβαναν μαθητές και μαθήτριες, αλλά και καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου. 

p>Μία πολύ ωραία πρωτοβουλία των μαθητών σε συνεργασία με τους γυμναστές του σχολείου η οποία στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Την Τετάρτη το πρωί στον προαύλιο χώρο του σχολείου και στο γήπεδο μπάσκετ πραγματοποιήθηκε ο τελικός του συγκεκριμένου τουρνουά ανάμεσα στην ομάδα «3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ» (Κουμπούνης Παναγιώτης, Λούτος Χρήστος, Μαλάτος Δημήτριος, Σταματάκος Σωτήρης)  και στην ομάδα των “LOSERS” (Γατσόπουλος Ευθύμιος, Σταματόπουλος Ευάγγελος, Μαρκόπουλος Νικόλαος, Γαλάνης Νικόλαος). Νικήτρια η ομάδα των «3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ» μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στους δύο πόντους διαφορά (15-13). Στο γήπεδο πέρα από τους μαθητές του σχολείου που έδωσαν το δυναμικό παρόν περιμετρικά του γηπέδου τον αγώνα και τις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης Σταύρος Κουκάκης, το μέλος του ΔΣ του Δήμου και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κοσκινά, καθώς επίσης και της Διευθύντριας του 3ου Γυμνασίου αλλά και Καθηγητών.

Πριν από τον τελικό του 3on3, πραγματοποιήθηκε μουσική συναυλία με συγκρότημα μαθητών του Γυμνασίου, ενώ ακολούθησε και χορευτικό από τις μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου, δίνοντας ξεχωριστό «χρώμα» σ’ αυτή την εκδήλωση. Οι νικητές πανηγύρισαν την επιτυχία τους οι ηττημένοι απογοητεύτηκαν προσωρινά αλλά όλοι στο τέλος ήταν με χαμόγελο, καθώς αυτό το τουρνουά και παράλληλα όλες οι εκδηλώσεις του σχολείου στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα και την επιτυχία επωμίζονται κατά κύριο λόγο οι ίδιοι οι μαθητές που οργάνωσαν αλλά και συμμετείχαν σ’ αυτές τις δράσεις.  Αναμφίβολα μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία που οποιοσδήποτε θα ήθελε να γνωρίζει ότι θα επαναλαμβάνονται και θα λαμβάνουν χώρα από τους μαθητές των σχολείων του Δήμου γενικότερα.

Μετά το τέλος του τελικού πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων και στις ομάδες του τελικού, καθώς επίσης και στην τρίτη στην κατάταξη ομάδα, αλλά και στον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν από τον τελικό.

Το κείμενο και η φωτογραφία είναι του Φώτη Αλεξόπουλου από τις Αρκαδικές Ειδήσεις και το www.contraepithesi.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...