Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο φάκελος αδειοδότησης του Αστέρα Τρίπολης- Ποιες ομάδες κινδυνεύουν στη Super League

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο φάκελος αδειοδότησης του Αστέρα Τρίπολης- Ποιες ομάδες κινδυνεύουν στη Super League

Αρνητική εισήγηση εισέπραξαν σήμερα οι ΠΑΕ Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, μετά την εξέταση των φακέλων τους. Αντίθετα, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός δεν είχαν πρόβλημα και, μαζί με τους Ολυμπιακό και Ατρόμητο, συγκροτούν την «πεντάδα» των ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν άμεσα. Οι υπόλοιπες οκτώ που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αναμένεται να προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης.

>Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους φακέλους τους δεν διατρέχουν ουσιαστικό κίνδυνο, μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην υποβιβάζονται, αλλά να τους στερείται το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές και να ανανεώνουν τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών άνω των 21 ετών. Το θέμα που ανακύπτει, πάντως, έχει να κάνει με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού αν θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτές, θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές τους ως το τέλος Μαΐου, οπότε η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να παραδώσει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που αδειοδοτήθηκαν.

Στον Άρη το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από τις προσφυγές των Ντίκο και Φατί, αν και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» ισχυρίζονται ότι έχουν συμφωνήσει σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τις αποσύρουν. Στην ομάδα των Ιωαννίνων το «αγκάθι» έχει να κάνει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τις οφειλές σε Κεϊτά, Ντεμόλ, ενώ ο ΟΦΗ χρωστάει ακόμη στους Σίμιτς και Βλόνταρτσικ. Οι ανακοινώσεις από την ομοσπονδία αναμένονται το αργότερο ως αύριο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...