Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

150 στιγμές του Μουντιάλ ... από το φακό του Βασίλη Κουτρουμάνου!

150 στιγμές του Μουντιάλ ... από το φακό του Βασίλη Κουτρουμάνου!
Η αφρόκρεμα των αθλητικών ρεπόρτερ βρίσκεται στη ΒΡΑΖΙΛΙΑ για καλύψουν ζωντανά το πιο δημοφιλές άθλημα. Ανάμεσά τους και ο γνωστός Γορτύνιος φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος που μας έβαλε στο πνεύμα των αγώνων στέλνωντας καθημερινα, φωτογραφίες από τις προπονήσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και των αντιπάλων της, τις συνεντεύξεις στο prees room των διεθνών μας καθώς και των αντιπάλων ποδοσφαιριστών.


Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣακολούθησε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, έζησε από κοντά τις ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΕΣ στιγμές των παικτών και του προπονητικού team, μας ενημέρωνε συνεχώς για τις καιρικέσ συνθήκες, το κλίμα, την κοινωνική ζωή της πόλης που βρισκόταν, τις συνήθειες των Βραζιλιάνων καθώς και για τις...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΑΤΙΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ που κάλυπταν το ρεπορτάζ για τη χώρα τους..!

Εκπληρώνοντας ένα προσωπικό και επαγγελματικό όνειρο, ΈΛΑΒΕ επίσημη freelance διαπίστευση από τη FIFA και κάλυψε τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας στο World Cup της Βραζιλίας. Συνεργάστηκε με το πρακτορείο "Ευρωκίνηση" αλλά έδινε και ανεξάρτητα τα θέματα σε ενδιαφερόμενους.

Η αποστολή του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ δεν ήταν καθόλου εύκολη... Ένας διαπιστευμένος φωτογράφος θεωρητικά έχει την δυνατότητα να κάνει τα πάντα. Επειδή όμως σε αυτή την αχανή χώρα οι αποστάσεις είναι απαγορευτικές και τα κόστη αεροπορικών μετακινήσεων σημαντικά, σχεδόν όλοι οι φωτορεπόρτερς προσαρμόστηκαν στη λογική να παρακολουθήσουν την αντίστοιχη ομάδα της χώρας τους κάνοντας παράλληλα κοινωνικό ρεπορτάζ, όπου βεβαίως η Βραζιλία, λόγω τεράστιων κοινωνικών ανισοτήτων, προσφέρεται για τέτοια θέματα.

ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ στους αγώνες στις πόλεις Βelo Horizonte, Νatal και Fortaleza και Recife με μετακινήσεις και επιστροφή από και προς το ARACAJU έδρα της ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΑΞΙΖΕΙ να σημειωθεί ότι οΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣήταν ένας από τους 3 ΈΛΛΗΝΕΣ από πρακτορεία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά ήταν ο μοναδικός freelancer.

* ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.


 
bikiropoulos.blogspot.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...