Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

4ος ο Βινατσέλας του Γ.Σ. Αρκαδίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων στη Λάρισα!

4ος ο Βινατσέλας του Γ.Σ. Αρκαδίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων στη Λάρισα!
Στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας με συμμετοχή 1000 και πλέον αθλητών – τριών έγινε το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κατηγορίας παίδων – κορασίδων(μέχρι 17 χρονών).
Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από 10 αθλητές – τριε.
Στους τελικούς των αγωνισμάτων τους προκρίθηκαν και αγωνίστηκαν οι Βινατσέλας Θεόδωρος στη σφυροβολία ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 61,93μ η οποία είναι και ατομικό ρεκόρ , ενώ ανήκει στη κατηγορία των παίδων για 1η χρονιά .
Ο Σέχου Μενσούρ αγωνίστηκε στα 2000 μ με φυσικά εμπόδια με επίδοση 6:41:14 και κατέλαβε την 6η θέση καθώς και 3000 μ με επίδοση 9:44:30 και κατέλαβε την 15η θέση
Η Κοϊντόση Μαριλένα η οποία είναι 1η χρονιά κορασίδα προκρίθηκε και αγωνίστηκε στο τελικό του άλματος επί κοντώ όπου με επίδοση 2,70 μ κατέλαβε την 9η θέση.
Η Καλδή Χρύσα αγωνίστηκε στα 400 μ με εμπόδια και με επίδοση 70’’,97 κατέλαβε την 11η θέση, σημειώνοντας αρκετά καλή παρουσία μιας και η αθλήτρια είναι ακόμα παγκορασίδα.
Στους προκριματικούς της σφυροβολίας αγωνίστηκαν και οι Θωμάς Καρζής (1η χρονιά παίδας) ο οποίος σημείωσε επίδοση 47,95 και κατέλαβε την 13η θέση και ο Κων/νος Μποσινάκης ο οποίος είχε την καλύτερη βολή του στα 45.95.  
Στον προκριματικό της σφυροβολίας κορασίδων η Σοφία Μπούκα (1η χρονιά κορασίδα) είχε βολή στα 41.72 μ.
Στον προκριματικό της δισκοβολίας παίδων αγωνίστηκαν οι: Θεόδωρος Βινατσέλας με 39.55 μ. , Γρηγορίου Κίμωνας με 35,76 μ. ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των παμπαίδων και πρόσφατα κέρδισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων (Νότιος όμιλος) και Χριστόπουλος Χρήστος (1η χρονιά παίδας) με 35,37 μ. ο οποίος δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι λόγω ενός πρόσφατου τραυματισμού.
Τέλος στον προκριματικό του άλματος σε μήκος παίδων αγωνίστηκε ο Κώστας Λυμπέρης (και αυτός 1η χρονιά παίδας) ο οποίος είχε καλύτερο άλμα στα 5,82 μ.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθειά τους, καθώς επίσης και στους προπονητές τους Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο, Παναγιώτη Ζαρμπαλά και Σάκη Ρουσσάκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...