Σαρρή – Γεωργίτση: Τα «χρυσά» κορίτσια του Τάεκβοντό από το Λεωνίδιο! Χάλκινο ο Γολεγός!

Στα πλαίσια της αγωνιστικής προετοιμασίας για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα TKDITFκαι WTF, οι αθλητές Ευγενία Σαρρή (Παγκόσμια 2014), Σταματίνα Γεωργίτση (Παγκόσμια 2014) και Ιωάννης Γολεγός (Πανελληνιονίκης) των Α.Σ. TKDΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ITF και ΑΙΑΝΤΑ Αγ.Δημητρίου WTF, έλαβαν μέρος στο Διεθνές πρωτάθλημα WTFπου διεξήχθη στις 5-6 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλες.
Μετά από ιδιαίτερα δύσκολες αναμετρήσεις με χώρες παραδοσιακά ισχυρές όπως η Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Μ.Βρετανία και το Βέλγιο, οι τρεις αθλητές του Α.Σ. TKDΛΕΩΝΙΔΙΟΥ διακρίθηκαν ως εξής:
Ευγενία Σαρρή -68 kg ΧΡΥΣΟ
Σταματίνα Γεωργίτση -51 kg ΧΡΥΣΟ
Ιωάννης Γολεγός -63 kg ΧΑΛΚΙΝΟ
Τα παιδιά ξεκίνησαν αγωνιστική προετοιμασία τον περασμένο Αύγουστο συμμετέχοντας στο MountainCampΚαρπενησίου μαζί με την αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. TKDΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με επικεφαλής τον προπονητή τους κ.Άρη Βελισσαρόπουλο.
Στη συνέχεια η Ε.Σαρρή πήρε μέρος στο πρωτάθλημα WTFG1 που διεξήχθη τον Οκτώβρη στη Σερβία και κατέκτησε την τρίτη θέση ενώ η Σ.Γεωργίτση αγωνίστηκε τον Νοέμβρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα WTFπαίδων σημειώνοντας μια αξιόλογη συμμετοχή.
Επόμενοι σταθμοί στην προετοιμασία των παιδιών το Πανελλήνιο Κύπελο WTFστις 12,13-14 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι Αττικής και στη συνέχεια από κοινού με τους αθλητές του Α.Σ. TKDΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ θα συμμετάσχουν στη φιλική διασυλλογική συνάντηση που διοργανώνει ο Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στις 20-21 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα.
Με μόνο λίγες μέρες ξεκούραση κατά τη διάρκεια των εορτών, οι προπονήσεις με τον δάσκαλό τους Άρη Βελισσαρόπουλο θα εντατικοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. TKDΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, για να επανέλθουν στο τερέν στις 15 Ιανουαρίου στο WTFG1 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και τον Φεβρουάριο στο G1 στην Ολλανδία. Μετά από αυτό, σειρά έχουν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ITFκαι WTF με ενδιάμεσους σταθμούς όσα άλλα αξιόλογα πρωταθλήματα προκύψουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.