Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θαυμασμός και βραβεύσεις για τους πρωταθλητές από το Λεωνίδιο στο άθλημα του TKD (εικόνες)!

Θαυμασμός και βραβεύσεις για τους πρωταθλητές από το Λεωνίδιο στο άθλημα του TKD (εικόνες)!

Στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2015 η τελετή βράβευσης των αθλητών και του προπονητή του Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ από τον περιφερειάρχη κο Πέτρο Τατούλη και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου.


Αρχικά ο περιφερειάρχης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον προπονητή κο Άρη Βελισσαρόπουλο, τους πρωταθλητές του Συλλόγου και τους γονείς τους, όπου συζήτησαν για τα επιτεύγματά τους σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το σημαντικό έργο στα 14 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου. Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή βράβευσης στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μέσα σε ένα κλίμα εκτίμησης και θαυμασμού για τις 6 Πανευρωπαϊκές και 3 Παγκόσμιες διακρίσεις των παιδιών από το Λεωνίδιο και ο κος Τατούλης τόνισε για μια ακόμη φορά τον σπουδαίο ρόλο του αθλητισμού στην ανάδειξη των δημιουργικών δυνάμεων της νεολαίας.

Ο προπονητής κος Βελισσαρόπουλος, μιλώντας εξ'ονόματος αθλητών και μελών, ευχαρίστησε θερμά τον κο Τατούλη για την τιμή προς τον Σύλλογο και δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για τους αθλητές όσο και για τους προπονητές, να νιώθουν ότι η πολιτεία εκτιμά την προσπάθειά τους και ενθαρρύνει την συνέχισή της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...