Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέρδισαν πάλι το χειροκρότημα οι cheerleaders του Αρκαδικού!

Κέρδισαν πάλι το χειροκρότημα οι cheerleaders του Αρκαδικού!
Μπορεί το παιχνίδι του Αρκαδικού με τον Αετό να κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη η πολύ καλή παρουσία –για μία ακόμα φορά- των cheerleaders του Αρκαδικού, που χάρισαν όμορφες χορευτικές στιγμές στους φιλάθλους και στις περισσότερες περιπτώσεις διέκοπταν το άγχος και την αγωνία.
Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, η διοίκηση του Αρκαδικού έχει προχωρήσει σε μία ακόμα καινοτομία δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να συνδυάσουν τον αγώνα με ψυχαγωγία και διασκέδαση, πριν, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου ή και στα τάιμ-άουτ του παιχνιδιού μέσα από τους ρυθμούς των cheerleaders της ομάδας.
Παράλληλα, αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά η φιλοσοφία των διοικούντων τον Αρκαδικό, καθώς αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ως μία γιορτή του μπάσκετ ειδικότερα και του αθλητισμού γενικότερα.
Οι νεαρές χορεύτριες που ανήκουν στο χορευτικό όμιλο «Έν Κινήσει» της Έλενας Μαυραγάνη, εισέπραξαν για μία ακόμα φορά το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων, καταφέρνοντας μάλιστα σε παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε να «κλέψουν την παράσταση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...