Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο φινάλε κέρδισε η Κ15 του Αστέρα!

Στο φινάλε κέρδισε η Κ15 του Αστέρα!
Παίζοντας με υπομονή και πίστη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ο Αστέρας κέρδισε 1-0 τον Πλατανιά, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τερεζίου στο 80ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού ο Γλέζος με ατομική ενέργεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Κρητικής ομάδας και ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Πλατανιά.


Photo 5 apo 22-2-2015 Asteras-Platanias K-15

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του, περιόρισε τη δράση των φιλοξενουμένων και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

Στο 54’ την κεφαλιά του Κανελόπουλου, απέκρουσε στο αριστερό «Γ» της εστίας του Πλατανιά ο Τζολάκης, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Τερεζίου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πλατανιά. Στο 62’ σέντρα-σουτ του Φωτόπουλου ανάγκασε τον Τζολάκη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ, στο 72’ η κεφαλιά του Γλέζου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 75’ κεφαλιά του Μανωλάκου από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε και πάλι ο Τζολάκης.

Photo 1 apo 22-2-2015 Asteras-Platanias K-15

Από τον Πλατανιά, η μεγάλη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 66ο λεπτό, όταν ο Γιαπιντζάκης βγήκε τετ α τετ με τον Καρακίτσο, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού τραυματίστηκε ο Φωτόπουλος, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Αστέρας: Καρακίτσος, Μπικάκου, Φωτόπουλος (78’ Μπασιώτης), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Πολυμενάκος (63’ Μανωλάκος), Κανελόπουλος, Ντίνε (56’ Κούβαλης), Ρούνης, Τερεζίου.
Πλατανιάς: Τζολάκης, Μαρουλάκης, Κατσαρός, Νικητόπουλος, Αναστασόπουλος, Ντόις (65’ Στεφανίδης), Αναγνωστόπουλος, Γιαπιντζάκης (80’ Ψαρουδάκης), Κακαβελάκης (41’ Ζουμαδάκης), Γ. Παγωνάκης (41’ Ελ. Παγωνάκης).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...