Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δελφάκης αποφάσισε αναβολή του αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός

Ο Δελφάκης αποφάσισε αναβολή του αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός
Όπως ήταν απολύτως λογικό και αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή, το Πανθρακικός – Ολυμπιακός αναβλήθηκε αφού το γήπεδο της Κομοτηνής έχει μετατραπεί σε κανονικό βάλτο. Ο κανονισμός ορίζει σέντρα την Κυριακή στις 19:30, εκτός εάν υπάρξει οριστική αναβολή ή αίτημα της Nova να γίνει νωρίτερα λόγω του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.
Με την βροχή στην Κομοτηνή να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τη θερμοκρασία στους 4 βαθμούς, ο Γιάννης Δελφάκης δεν είχε άλλη επιλογή από το να αναβάλει το προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) Πανθρακικός – Ολυμπιακός. Οι καιρικές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης είναι πολύ κακές εδώ και ένα διήμερο, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συντριπτική πλειονότητα των αγώνων όλων των κατηγοριών σε Ροδόπη και Ξάνθη.
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα έδειχναν αναβολή από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αφού η τραγική κατάσταση του γηπέδου, σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα νερά δεν στραγγίζονται, το είχαν μετατρέψει σε πραγματικό βάλτο. Περίπου μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα, στις 18:00, ο διαιτητής της αναμέτρησης βγήκε στο γήπεδο για τον πρώτο έλεγχο και όπως φάνηκε, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να παιχτεί μπάλα. Λακκούβες γεμάτες με νερό, λάσπη και λιμνάζοντα νερά από άκρη σε άκρη του αγωνιστικού χώρου ήταν το... ρεζουμέ όσων είδε ο Αρκάς Γιάννης Δελφάκης αλλά και οι άνθρωποι των δύο ομάδων που... προσπάθησαν να περπατήσουν. Άπαντες κατάλαβαν ότι το ματς δεν θα γινόταν όταν ο ρέφερι άρχισε να πετάει τη μπάλα ψηλά για να δει αν αναπηδά στο χορτάρι όμως αυτή προσγειωνόταν σα να ήταν μπάλα... κανονιού!
Από τον Ολυμπιακό, βόλτα στο γήπεδο έκαναν τόσο οι παίκτες της ομάδας, ο Βίτορ Περέιρα, ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης που ακολούθησε την αποστολή. Όπως συζητούσαν και συμφωνούσαν οι άνθρωποι του Πανθρακικού, μόνο ποδόσφαιρο δεν γινόταν να παιχτεί στον συγκεκριμένο βούρκο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μένει έκπληκτος από την κατάσταση ενός γηπέδου πρώτης κατηγορίας...
Πλέον, ο κανονισμός ορίζει ότι το παιχνίδι θα πρέπει να διεξαχθεί την επόμενη ημέρα, στην ίδια ώρα (Κυριακή, 19:30). Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει νωρίτερα (πιθανώς στις 15:00) αν κατατεθεί σχετικό αίτημα από τη Nova, προκειμένου να μην συμπέσει το ματς του Ολυμπιακού πάνω στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο για την ίδια ώρα. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την απόφαση της Super League για το συγκεκριμένο θέμα. Όλα αυτά βεβαίως, με δεδομένο ότι η βροχή θα σταματήσει σύντομα και ότι με κάποιο τρόπο θα στεγνώσει το γήπεδο. Πράγματα δύσκολα δηλαδή, όπως δείχνουν και οι τελευταίες καιρικές προβλέψεις που αν επιβεβαιωθούν, σημαίνει αντίστοιχα ότι το ματς θα πρέπει να αναβληθεί οριστικά. 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και μισή ώρα μετά την απόφαση του διαιτητή για αναβολή, το φύλλο αγώνα δεν είχε κλείσει αφού γίνονταν συζητήσεις για το ενδεχόμενο οριστικής ματαίωσης του ματς για αυτό το σαββατοκύριακο και ορισμό του σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...